Fashion&Beauty

Jane Fonda 86 évesen is ragyog, mindenkit maga mögé utasított a vörös szőnyegen

A napokban kezdődött el a 77. cannes-i filmfesztivál, ahol mint minden évben, természetesen idén is szebbnél szebb ruhákat láthatunk a vörös szőnyegen – az egyik legcsodásabb kreációt pedig nem más, mint Jane Fonda öltötte magára.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Stíluskirálynő

Két napja kezdetét vette a filmvilág egyik legmeghatározóbb eseménye, a 77. cannes-i filmfesztivál, ami divat szempontból is jelentős, hiszen óriási figyelmet kapnak a sztárok által viselt öltözékek is. A jelenlévők mindig nagyon komolyan veszik a ruhaválasztást, továbbá azt, hogy milyen sminkben és frizurában álljanak a kamerák elé, éppen ezért előre borítékolható, hogy kifogástalan megjelenésekben lehet gyönyörködni a neves rendezvény ideje alatt. A divatrajongóknak idén sem kell aggódniuk amiatt, hogy csalódás éri őket, hiszen csak az elmúlt két napban már több felejthetetlen szerelést is megfigyelhettek, melyek közül az egyik legkiemelkedőbb Jane Fondához köthető. Galériánkban megmutatjuk, milyen fantasztikusan nézett ki az Oscar-díjas színésznő:

Jane Fonda hatalmas divatikonnak számít, aki minden egyes nyilvános szereplésén bebizonyítja, hogy a kisujjában van a divat, ruhaválasztásaiban pedig egyszerűen képtelen hibázni.
Kattints a további képekért!

A 85 esztendős Fonda első házasságából született immáron ötvenes éveiben járó leánygyermeke, Vanessa. A nő - aki később filmrendezőként kezdett tevékenykedni - 2002-ben adott életet lányának, Vivának, aki nagymamájához hasonlóan lebilincselő szépséggé érett.

Leadfotó: Charles Sykes/Bravo via Getty Images

Forrás: People

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!
Sztárok
Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.