Fashion&Beauty

Káprázatos ruhakölteményekben ragyogtak a sztárok a cannes-i filmfesztiválon - mutatjuk a legészveszejtőbb vörös szőnyeges megjelenéseket

Anya Taylor-Joy, Heidi Klum, Meryl Streep és Jane Fonda is lélegzetelállító ruhakölteményekben tündököltek.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Káprázatos ruhák a vörös szőnyegen

Idén 77. alkalommal került megrendezésre a cannes-i filmfesztivál, és ahogy minden évben, idén is a film- és divatszakma legnagyobb nevei vonultak végig a vörös szőnyegen, olyan szemkápráztató öltözékekben, amelyeknek képtelenség ellenállni. A szebbnél szebb ruhákban pózoló színésznők, topmodellek és influencerek, a lehető legpompásabb megjelenéseikkel próbálták elkápráztatni a rajongókat, a divatkritikusokat és a jelen lévő fotósokat is. A rangos eseményen évente közel 5000 filmet vetítenek, valamint számos filmes alkotás verseng a Palme d’Or és más értékes díjakért. A napokban debütál majd Anya Taylor Joy főszereplésével készült Furiosa: A Mad Max Saga, az Adam Driverrel készült Megalopolis , valamint a Kinds of Kindness, amelyben Emma Stone, Hunter Schafer és Margaret Qualley is játszik.

A 77. cannes-i filmfesztivál legcsodálatosabb vörös szőnyeges ruháit a galériára kattintva tekintheted meg:

Anya Taylor-Joy hozta a jól megszokott hollywoodi csillogást és ebben a káprázatos Dior estélyiben érkezett új filmjének premierjére.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Vogue

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Fashion&Beauty
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.