Így készítsd el a sztárok kedvenc frizuráját otthon, egyszerűen!

A sikkes, letisztult frizurák óriási népszerűségre törtek az elmúlt időszakban, van viszont egy konkrét trend, amelyet meglepően sokszor választanak a sztárok hétköznapjaik és a vörös szőnyeges események alkalmával egyaránt.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Lenyűgöző hatást érhetsz el!

Valószínűleg te is gyakran találkoztál már a szorosan lesimított, elegáns hatást keltő frizurákkal, melyek segítségével igazán lenyűgöző hatást érhetsz el. A legjobb pedig, hogy rengetegféleképpen elkészítheted a frizurát stílusodtól és hajad típusától, hosszától függően. Nem számít, hogy Rosie Huntington-Whiteley, vagy éppen Hailey Bieber frizurája nyerte el tetszésed, bármelyikük sikkes frizuráját elkészítheted otthon is. Kíváncsi vagy, milyen lépéseket is kellene követned, hogy a legnagyobb sztárokat meghazudtoló frizurával jelenhess meg egy rendezvény, vagy éppen az irodai hétköznapok alkalmával? Olvass tovább, a leggyönyörűbb lesimított frizurákat gyűjtöttük össze!

Határozott oldalválaszték Ahhoz, hogy újraalkothasd Rosie Huntington-Whiteley gyönyörű frizuráját, elsősorban egy fésűre és egy kis hajlakkra lesz szükséged. Permetezz lakkot hajkefédre és simítsd hátra vele frizurád, miközben kialakítod az oldalválasztékot! Ezt követően rögzítsd egy kontyban, vagy egy lófarokban tincseidet és máris kész a szupermodellt idéző frizura!
Kattints a további képekért!

A tavalyi év megadta a szükséges lökést a piros manikűrnek, hiszen Selena Gomez, Hailey Bieber, Jennifer Lopez és Camila Morrone újra divatba hozták ennek a merész, de mégis elegáns színnek a különböző árnyalatait. Ez a trend 2024-ben is folytatódik, a híres divatmárkák és manikűrösök szerint a piros és a vörös árnyalatai újra és újra képesek megújulni és divatban maradni.

Leadfotó: Pexels, forrás: glamourmagazine.co.uk

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.