Fashion&Beauty

Nyújtja a lábakat és bomba feneket varázsol ez a nadrág - Nem véletlen, hogy sosem megy ki a divatból!

Minden nőnek jól áll és rengetegféle szettet összeállíthatsz vele!

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Időtlen és sokoldalú

Biztosan neked is lapulnak olyan alapdarabok a szekrényedben, melyekről úgy gondolod, még évek múlva is szívesen fogod viselni őket, akad viszont néhány zseniális fazon, melyek univerzálisan szinte mindenkinek jól állnak és gyakorlatilag sosem mennek ki a divatból. Ilyen alapdarabnak számítanak a bézs színű, széles szárú nadrágok is, melyek segítségével milliónyi elegáns és lazább outfitet is összeállíthatsz. Nem számít, hogy inkább a sportos, vagy inkább a formálisan csinos megjelenések híve vagy, egészen biztos, hogy ezerféleképpen be tudod építeni ezt a nadrágot mindennapi öltözködésedbe. Ha úgy érzed, szükséged lenne némi inspirációra, nézd meg a galériát, elképesztően trendi szetteket gyűjtöttünk össze!

A széles szárú, bézs nadrág sokoldalú darab, amely könnyedén alkalmazkodik különböző stílusokhoz és alkalomhoz. Kiváló választás lehet mind az irodai megjelenéshez, mind a hétköznapi viselethez, vagy akár esti programokhoz is. Neutrális árnyalatának köszönhetően könnyedén kombinálható más ruhadarabokkal és kiegészítőkkel, így szinte korlátlan lehetőséget kínál az öltözködés terén.
Kattints a további képekért!

Ha jól megfigyeled a férfi és a női ingeket, magad is láthatod, hogy nem pusztán a szabásukban térnek el egymástól, de abban is, hogy a férfiaknál a gombok a jobb, a nőknél pedig a bal oldalon találhatók. De vajon milyen történelmi okokra vezethető vissza ez az eltérés?

Leadfotó: 123rf, forrás: whowhatwear.com

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Fashion&Beauty
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...