Lifestyle

Napi horoszkóp, 2024.05.22.: A Skorpió olyan dolgot tehet, amivel nemhogy a környezetét, de saját magát is meglepheti

A Kos életébe megérkezik a várva várt pénzeső. Napi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

A csillagoknak hála, ma bekopogtat hozzád a bőség, csak ne felejts el ajtót nyitni! Azonban ne légy telhetetlen és önző mert könnyen áteshetsz a ló túlsó oldalára. Oszd be helyesen az anyagi forrásaidat, ugyanis a pénznek van egy olyan tulajdonsága, hogy könnyen jön és könnyen megy. Lehet éppen ezt fogod most megtanulni, ha nem vagy elég elővigyázatos!


IV.21. - V.20.

Bika

Az agyad szinte már csordultig van briliánsabbnál briliánsabb ötletekkel, de nem tudod, hogy melyikbe vágj bele. Beszélj másokkal, hogy kideríthesd, miket lehet megvalósítani, és mely ötleteidbe érdemes több energiát fektetni. A fennmaradókat pedig írd össze, hogy később ihletet meríthess belőlük. Kellő idő elteltével, talán ezekkel is megéri majd többet foglalkozni.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Nagyon jó hallgatóságnak bizonyulsz ma, ezért szánj időt egy mélyebb beszélgetésre egy szeretett személlyel. Az emberek ma könnyen megnyílnak neked és bátran beszélnek a nehézségeikről. Ha nem is tudod mindig a legjobb megoldást számukra, már azzal sokat tehetsz értük, hogy elmondhatják, ami a szívüket nyomja.


VI.22. - VII.22

Rák

Rákként páratlan érzéked lehet a művészetekhez, és ma alkalmad nyílik az önkifejezésre. Nem számít milyen formában gondolkodsz, a lényeg, hogy az elkészült műben benne legyen minden érzésed és intuíciód. Az eredmény nemcsak gyönyörű lesz, de elégedetté is tesz téged.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Lehet, hogy szíved szerint igent mondanál egy spontán baráti programra, esetleg csábít a legújabb rész is a sorozatodból, de hallgass inkább a bölcs előrelátásodra, és ne halogasd tovább az elintéznivalóidat. Ha továbbra is hagyod felgyülemleni őket, a hétvégén ki sem látsz majd a munkából!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Törekedj ma a pozitív szóhasználatra! Ha folyamatosan negatív és tagadó mondatokat használsz, azzal akadályozod, hogy jó dolgok történjenek veled. Amennyiben önmagad és a külvilág felé is kedvesen és szeretetteljesen kommunikálsz, azzal megteremted mindazt a bőséget, amit te magad is érdemelsz.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A mai napon nyugodtan hódolhatsz a szépségápolásnak, hiszen megérdemled! Ha teheted, térj be a kozmetikusodhoz, fodrászhoz vagy manikűröshöz és engedd, hogy kényeztessenek! Amennyiben erre nincs lehetőséged, egy esti, tápláló arcmaszk is csodákra lehet képes!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Hirtelen ötlettől vezérelve, teljesen új utakra lépsz. Lehet, hogy drasztikusan megváltoztatod a külsődet, bevállalsz egy merész hajszínt vagy teljesen lecseréled a gardróbod. Előfordul, hogy szigorú életmódváltásba fogsz, aszketikus diétával és sporttal. Bármi is az, nyomós okod van a változásra.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Meglehetősen ingatag hangulatban vagy ma kedves Nyilas, ami nem csak párod és a munkatársaid számára lehet nehéz, hanem saját magadat sem tudod kezelni. Aminek az egyik pillanatban örülsz, az a másik percben felbosszant, és előfordulhat, hogy undok vagy. Lehetőleg a mai napon kerüld a konfrontációt és a vitahelyzeteket.


XII.22. - I.20.

Bak

Sértődős és érzékeny hangulatban talál ma a Hold, ezért fokozottan reagálhatsz mindenre, legyen az kritika vagy dicséret. Úgy érezheted, az egész világ ellened van, és gyanakvóan tekintesz mindenkire. Ne sejts minden mögött rosszat, mert nem minden van úgy, ahogy azt te gondolod kedves Bak!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Nézz szembe a félelmeiddel és légy őszinte! Előfordulhat, hogy ma megsértesz másokat, de itt az ideje meghúzni a határaidat. Ne felejtsd el elsőként magadban letisztáznod mi az, ami zavar és mi az amire leginkább vágynál. Ha ez megvan, akkor máris sokkal jobban fogod érezni magad.


II.21. - III.20.

Halak

Mély beszélgetésben lehet részed ma egy családtagoddal, ami által feltárulnak a múltbéli sérelmek és félreértések. Remek alkalom ez arra, hogy megbocsássatok egymásnak, még akkor is, ha nem égbekiáltó hibát követtetek el. Így a kapcsolatotokban új fejezet kezdődik és végre te is megszabadulhatsz a múlt árnyaitól.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Sztárok
Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba...
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.