Senki se érti miért tette ezt a Netflix, ez negatív hatással lehet az előfizetőkre

A Netflix gyakorlatilag a kukába dobja az egyik igazán népszerű csomagját.

Vajon a hazai Netflix előfizetők is kezdhetnek félni?

Számos újítással készült a Netflix, és az biztos, hogy kezdik újra felbolygatni az állóvizet. Nem olyan rég lepleződött le az is, hogy a streamingóriás bevásárolta magát az élő sportközvetítések piacára a népszerű WWE (World Wrestling Entertainment), vagyis a pankráció közvetítési jogainak megszerzésével.

Ez persze Magyarországon nem igazán népszerű, de ki tudja, hogy mit szeretnének majd még a sporttal a jövőben.

A friss adatokból közben kiderült, hogy a Netflixnek 260 millió előfizetője volt december végén, ami 12,8 százalékos növekedés az egy évvel korábbi szintről. Viszont most egy igazán váratlant húztak, ami sok előfizetőnek nem fog tetszeni. A galériánkban mindent leleplezünk!

Az előfizetői létszám növekedését az olyan újítások bevezetése is segítette, mint a reklámokat is tartalmazó szolgáltatás elindítása. Ahogyan a Portfolio is megírta, már 23 millió felhasználója van a hirdetésekkel ellátott streaming szolgáltatásának.
Kattints a további képekért!

A Netflix már nem lesz elérhető többé ezeken az eszközökön.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Amióta a fejére került a korona, III. Károly királynak konkrét elképzelései vannak arról, miképpen alakítaná a monarchiát a jövő nemzedékei számára – fia, Vilmos herceg azonban nem egészen ért vele...
Lifestyle
Rosszul vagy, ha tejet fogyasztasz? Nem mindegy, miért! Három teljesen különböző problémáról beszélhetünk, amik teljesen különböző megoldásokat is kívánnak.
Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor pont megszöktek kicsit a világ elől. A friss fotókon azonban a sztárséf mosolya, és a kislánya került reflektorfénybe.