Lifestyle

Brutálisan nehéz hétre számíthat ez a 3 csillagjegy a friss horoszkóp szerint

Ahogy a mondás is tartja: "egyszer fent, egyszer lent". Az alábbi három csillagjegynek ezen a héten inkább az utóbbiból fog kijutni.

Édesanyák, figyelem!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek ide kattintva vásárolhatók!

A konferencián jelenlévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány, valamint további értékes ajándékokkal készülünk.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Nehéz napok várnak rájuk

Van, hogy mellénk áll a szerencse és a csillagok is kedvezően viszonyulnak ahhoz, hogy az életünk minden területen pozitív fordulatot vegyen, de persze előfordulhat az is, hogy a szöges ellentéte lesz igaz ránk. A csillagok állása szerint néhány asztrológiai jegy épp erre számíthat a következő napokban. Úgy tűnik, eheti horoszkópunk nem sok jót jósol az alábbi jegyek szülötteinek. Hogy kik az érintettek, az galériánkból kiderül!

Rák A Vénusz a héten akkor is a segítségedre lesz, ha épp szívfájdalmad van párkapcsolati nehézségen mész keresztül. Sőt akár egy új szerelem lehetőségét is előrevetíti. A munkádban azonban most nem tudsz koncentrálni, ezért előfordul, hogy hibázol. Fontos, hogy ezt felvállald, és ne várd, hogy más oldja meg helyetted a problémás szituációkat!
Kattints a további képekért!

A Halaknak meg kell küzdenie egy lassú lefolyású betegséggel. Íme, a májusi előrejelzésünk!

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Lifestyle
Fashion&Beauty
Édesanyja és édesapja kíséretében érkezett a 77. Tony-díjátadóra Rachel McAdams, aki az esemény apropóján egy gyönyörű, áttetsző ruha mellett tette le a voksát.
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!