Gigászi kár érte a magyar Pepcót, így támadták meg az üzletláncot

Hatalmas kár keletkezett így a hazai Pepcónál, ami átszámítva bizony több milliárd forint. Komoly támadás lehetett ez.

Nagyon sok pénzt vesztett a Pepco

A Pepcónak elég komoly múltja van Európában, és Magyarországon is nagyon kedvelik az üzletláncot az emberek. A vásárlók még külön Facebook csoportot is indítottak, ahol tájékoztatják egymást az akciókról, vagy ha esetleg valamilyen remek terméket sikerült beszerezniük.

Persze nem mindenhol megy gördülékenyen a dolog. Ahogyan a múltkor mi is beszámoltunk róla a cikkünkben, a Pepco kivonul Ausztriából. Azért ott is számíthattak az itteni vásárlókra, mivel a szomszédos országban több mint 100 ezer magyar anyanyelvű él kint. Az üzletlánc még 2021-ben kezdett el ott terjeszkedni, de nem jöttek be a számításaik.

Most azonban a magyar hálózatot érte egy nagyon durva támadás. A galériánkban leleplezzük, hogy mi történt!

A Pepcónak csaknem 250 boltja van Magyarországon. Azonban most egy súlyos adathalász-támadásba futott bele a Pepco Group európai diszkonthálózat magyarországi üzletága.
Kattints a további képekért!

Rengeteg magyar lehet szomorú, mivel a Pepco bejelentette a visszavonulását. A döntést már bejelentették.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Egészség
Az utóbbi évtizedekben egyre több bizonyíték mutat rá, hogy a környezetünkben található vegyi anyagok, az úgynevezett endokrin környezetszennyezők, komolyan veszélyeztetik testünk hormonális...
Egészség
Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok - erről beszélgetett Áder János volt államfő Kurucz Kornélia biológussal, a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karának adjunktusával a...
Egészség
Ahogyan a Mirror is írja, van egy olyan állapot, melynek komoly egészségügyi következményei is lehetnek, márpedig sajnálatos módon rengeteg ember tapasztalja meg ezt a dolgot élete során.