Lifestyle

Napi horoszkóp, 2024.02.29.: A Bika a zsigereiben érzi, hogy eljött az ideje annak, amikor vége valóra válnak az álmai

Az Ikrek úszik a boldogságban. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

A mai napon leginkább az egészségeddel és az anyagi helyzeteddel kellene törődnöd. Kikapcsolódásra lenne szükséged, hogy sikeresen vedd az akadályokat és meg tudd oldani a mindennapi feladataidat. Vigyázz, mert szétszórtságod miatt rosszul ítélheted meg a pénzügyi helyzetedet.


IV.21. - V.20.

Bika

Úgy érezheted, hogy eljött a te időd, végre valóra válthatod az álmaidat. Használd hát ki a benned szunnyadó erőt, alakítsd sokkal tudatosabban az életedet. Viszont hajlamos lehetsz arra, hogy vágyaidat a mindennapi feladataid elé helyezd és ez meggondolatlan cselekedetekre sarkallhat.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Boldognak érzed magad és ez kihat a munkádra és a hangulatodra is. Az érzéseidet azonban egyenlőre tartsd titokban, mert kínos helyzetbe kerülhetsz. Nagyratörő álmaid megvalósítása még várat magára egy keveset, de ne aggódj, hamarosan minden úgy alakul, ahogy megálmodtad magadnak.


VI.22. - VII.22

Rák

A mai napon az a legfontosabb, hogy te mit érzel, nem pedig az, hogy mások mit gondolnak rólad. Elhatalmasodhat rajtad a bizonytalanság érzése, de ne hagyd, hogy a mélybe húzzon ez az érzés. Bár nem könnyű ilyen napokon megtartani a lelki egyensúlyodat, próbáld megőrizni a nyugalmadat és a pozitív gondolataidat.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Érzelmi kiegyensúlyozatlanságod kényes helyzetekbe sodorhat. Képtelen vagy uralkodni magadon, és a kommunikációd is hagy némi kívánnivalót maga után. Megbántottnak és sértettnek érzed magad. Ne akarj a múlt sérelmeiért elégtételt venni, inkább nézz a jövő felé.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Talán ma van az a nap amikor végre sikerülhet tudatosabban élned. Talán már a felelősségvállalástól sem szorongsz annyira. Csak így tovább legyél büszke magadra, vállald fel az őszinte érzéseidet és ne félj kimutatni őket. Vannak helyzetek amikor az a legjobb megoldás, ha felvállalod sebezhetőségedet.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A párkapcsolatodban nehézségekkel kell szembenézned. Talán itt az ideje, hogy visszavegyél kissé az elvárásaidból. Rugalmasabban kellene hozzáállnod a vitás kérdésekhez, mert így pozitív változás állhatna be a kapcsolatotokban.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Nap mint nap rengeteg akadállyal kell megküzdened, de határozottságodnak köszönhetően általában eléred a céljaidat. Viszont a kapcsolataid nem egészen úgy alakulnak, ahogyan szeretnéd, nem ártana nagyobb figyelmet fordítanod rájuk.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A munkádban elismerés vár rád. Lehetőséged lesz megmutatni rátermettségedet, és tehetségedet. Az a legfontosabb, hogy tartsd magad a saját terveidhez és ne engedd magad letéríteni a megálmodott útról. Így talán nem érhetnek kellemetlen meglepetések.


XII.22. - I.20.

Bak

Képtelen vagy a mai napon koncentrálni, ezért ne csodálkozz, ha helyrehozhatatlan hibákat vétesz. Próbálj meg minél kevesebb feladatot és kötelezettséget bevállalni, így talán kevesebb a hibázási lehetőséged. A nehézségek ellenére igyekezz átvészelni a mai napot.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Anyagi és érzelmi gondjaid egyre nyomasztóbbak. Be kell magadnak ismerned, hogy az életed korántsem abba az irányba halad, ahogyan te azt megálmodtad magadnak. Feszült vagy és ideges, mert nem látod a kiutat. Talán itt lenne az ideje, hogy segítséget kérj. Tudod, a szükség nagy úr.


II.21. - III.20.

Halak

Abba kell hagynod a halogatást. Ma van az a nap amikor az a legfontosabb feladatod, hogy befejezd végre az elintézetlen ügyeidet. A mai bolygóállásoknak köszönhetően rengeteg energiád van, és minden úgy fog menni, mint a karikacsapás.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.
Fashion&Beauty
Szokásához hűen a Daalarna legújabb kollekciójával is teljesen ámulatba ejtett bennünket, a lélegzetelállító új kollekció mellett pedig az esküvői ruhamárka egy új vonallal is bővíti kínálatát.