Lifestyle

Március havi szerelmi horoszkóp: A Szűz egy sorsszerű találkozás keretei között végre találkozik a Nagy Ő-vel

A Halak egész hónapban úszni fog a boldogságban és a szerelemben. Íme, a márciusi előrejelzésünk!

III.21. - IVI.20.

Kos

Ha van párod, akkor kétségek között őrlődhetsz ebben a hónapban. Légy nyugodt és ne veszítsd el a hitedet, mert a kedvesed mindenben a segítségedre lesz. A segítségével visszatalálhatsz önmagadhoz és az elvesztett harmóniához. Amennyiben még keresed a szerelmet, március sok szórakozási és ismerkedési lehetőséget tartogat számodra. Hagyd, hogy udvaroljanak, járj el randevúkra, add önmagad, mert a Vénusz, a szerelem bolygója megjutalmaz érte.

IV.21. - V.20.

Bika

Ha párkapcsolatban élsz egyre gyakrabban gyötörhetnek kétségek, hogy vajon a megfelelő embert választottad-e. Ebben a hónapban alaposan gondolkodj el ezen, de ne kapkodd el a döntést! Szingliként, ha szeretnél párt találni, akkor légy bátor és kezdeményező. A párkeresésre a hónap közepe és az utolsó hete közötti időszak tartogatja a legszerencsésebb pillanatokat.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Érzelmileg felfokozott állapotban vagy márciusban, szeretnéd, ha sokkal gyorsabban pörögnének az események és végre menne minden a maga útján. Nem tudod elfogadni, hogy akadoznak a dolgok, és semmi sem úgy alakul, ahogy azt te elképzelted. Kezdeményezz hát, lépj a tettek mezejére, ha ennyire türelmetlen vagy. A hónap közepétől már sokkal visszafogottabb leszel érzelmi téren, ekkor ezt a hatalmas energiatöbbletet a munkádra fordíthatod.


VI.22. - VII.22

Rák

A már meglévő kapcsolatod elmélyülni látszik, de az is lehet, hogy új lehetőség adódik a szerelemre, romantikára. Úgy érezheted, eddig felületesen szemlélted a dolgokat, de még csak most kezdődik számodra igazán az élet. Arra is ráébredhetsz, hogy az elmúlt időszak nehézségei egy mélyebb célt szolgáltak a lelki fejlődésed tekintetében. Most minden új értelmet nyerhet az életedben és ezáltal a munkádban is sokkal jobban teljesíthetsz.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ha még egyedülálló vagy, akkor ebben a hónapban megismerkedhetsz valakivel, talán a munkád vagy egy utazás alkalmával. Ez az ismeretség nagy hatással lehet a jövődre nézve. Amennyiben párkapcsolatban élsz, és sok nehézségen mentél keresztül az elmúlt időszakban, most végre elkezdesz igazán dolgozni azokon a céljaidon, amelyek a boldogsághoz vezetnek téged. Az elkövetkezendő időszak lehetőséget teremt arra, hogy igazán stabil és tartós életet teremts magadnak.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ha egyedülálló vagy, akkor ez a hónap elhozhatja számodra a boldogságot. Sorsszerű találkozásban lehet részed, és végre megismerkedhetsz azzal, akire mindig is vártál. Amennyiben régóta párkapcsolatban élsz, akkor a pároddal az elmúlt időszakban válságos időszakon mentetek keresztül. De most elérkezett az idő, hogy ezen változtassatok. Higgy abban, hogy ezek a megpróbáltatások hosszú távon csak erősítik a kapcsolatotokat.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Párkapcsolatban élsz? Akkor az érzelmeid meglehetősen csapongóak, emiatt akad néhány konfliktusod a pároddal. Ne engedd, hogy ez az érzés eluralkodjon rajtad és negatívan befolyásolja a szerelmi életedet. Amennyiben nincs párod, és az elmúlt időszak kudarcai után teljesen elvesztetted a reményedet, ne ess kétségbe, csak légy türelmes, mert a tavasz meghozza a nagy szerelmet.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ha van párod, akkor ebben a hónapban próbálj meg minél több időt kettesben tölteni vele, mert ilyenkor alkalom adódik arra, hogy beszélgessetek a közös jövőről és a közös célokról. Szingliként olyan emberek kerülhetnek az utadba, akikre soha nem gondoltál lehetséges partnerként, most mégis furcsa vonzódást érezhetsz irányukba. Nyisd ki a szíved és válogass kedvedre a felhozatalból. Nem sürget senki, élvezd a felkínálkozó lehetőségeket!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Egyedülálló vagy? Akkor erre az időszakra sokáig emlékezni fogsz, mert a szerelemben csodálatos lehetőségek várnak rád. Amennyiben párkapcsolatban élsz, akkor sajnos viták és problémák adódhatnak a családi életedben, melyek igencsak megviselhetnek lelkileg. Ne hagyd elrontani a hangulatodat, beszéljétek meg a problémákat. Ne ess kétségbe, hamarosan újra visszatér a béke közétek, mert a párod belátja: nem mindig neki van igaza.


XII.22. - I.20.

Bak

Márciusban a Vénusz, a szerelem bolygója a Vízöntő jegyében jár, ezzel jelentősen megnöveli az esélyeidet a szerelemben. Amennyiben keresed a szerelmet, most megtalálhatod azt a személyt, akire mindig is vágytál. Ha van párod, akkor az érzelmi kérdésekben egy kissé szélsőséges lehetsz, és nehezedre esik kompromisszumot kötni. Ha tartós boldogságot szeretnél, akkor légy egy kicsit rugalmasabb.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ha van kedvesed, akkor ebben a hónapban fektess nagyobb hangsúlyt a romantikára, élvezzétek ki a hónap minden percét. Találjatok ki olyan programokat, amelyekre eddig nem volt lehetőségetek, mert ezzel még különlegesebbé tehetitek a kapcsolatotokat. Amennyiben még nincs párod, akkor márciusban nagyon sok, új ember próbál majd a kegyeidbe férkőzni, de óvatosnak kell lenned, mert a sok jelölt közül nagyon nehéz lesz jól választani. A külsőségek helyett figyelj a belső gazdagságra.


II.21. - III.20.

Halak

Amennyiben van párod, akkor nagyon jól alakul ez a hónap számodra. Visszatér a kezdeti szenvedély a kapcsolatotokba, nem lesz hiány romantikus és meghitt pillanatokból sem. Ha igazán emlékezetessé szeretnéd tenni ezt az időszakot, szervezz minél több kettesben töltött programot. Nincs párod? Márciusban rengeteg alkalmad lesz az ismerkedésre, itt a tavasz, a jó idő mozdulj ki, járj minél többet társaságba.

Leadfotó: freepik.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.