Szomorú hírt jelentett be a Pepco, ez most tényleg hidegzuhany volt a részükről

Rengeteg magyar lehet szomorú, mivel a Pepco bejelentette a visszavonulását. A döntést már bejelentették.

Biztosan elhagyják a szomszédos országot

A Pepco története több mint húsz évvel ezelőtt indult el. Akkor az első üzletük Lengyelországban nyílt meg.

Főleg a gyermekruházati termékeik a rendkívül népszerűek a vásárlók körében, de a dekorációs cikkeik is közkedveltek. Jelenleg több mint tizenhárom európai országban van jelen Pepco, de persze nem mindenhol ugyanakkora népszerűséggel.

Azt bátran kimondhatjuk, hogy Magyarországon igazán kedvelik a Pepcót, még külön Facebook csoportok is vannak, ahol az emberek kibeszélik, éppen miket vásároltak.

Azonban honnan vonulnak ki, és mi a helyzet most Magyarországon? A galériánkból minden kiderül!

A dél-afrikai Pepco diszkontlánc Magyarországon 250 üzletet működtet. A kiskereskedelmi láncnak tavaly december végén 4832 üzlete volt.
Kattints a további képekért!

Vetélytársra bukkant a Tesco, vagy éppen a Kifli. Aki szeretné tesztelni, az most tegye meg, mivel még ingyenes szállítást biztosítanak egy bizonyos időszakig.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Fashion&Beauty
A 27 esztendős divatmodell mindenkit lehengerelt a The Apprentice című film cannes-i premierjén: a világsztár átlátszó ruhában, melltartó nélkül hódított a vörös szőnyegen.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.