Lifestyle

Napi horoszkóp, 2024.02.21.: A Vízöntőt meg akarja hódítani egy közeli ismerőse

A Skorpió életében váratlanul felbukkan valaki és sokkolja a jegy szülöttét. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Lelkiismeretes vagy és ez meglátszik mindenen, ami a kezed nyomát viseli. Ez az oka annak is, hogy a mai nap szinte tökéletesre sikerül. Vannak olyan dolgok viszont, amelyek feletted állnak és nem tudsz hatást gyakorolni rájuk. Ilyen lehet egy esetleges betegség, ezért nem árt felkészülnöd rá.


IV.21. - V.20.

Bika

Bizakodó hangulatban telik a mai napod, ez a kellemes érzés, akár a végtelenségig is tarthatna. Csak sajnos mivel az alaptermészeted makacs és nyugtalan előbb-utóbb a nyugodt, kellemes időszakoknak is vége szakad. Mindig találsz valamit, amin felhúzhatod magad. Célszerű lenne, ha rugalmasabban kezelnéd a dolgokat.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ma érzékenyebb és ingerültebb lehetsz a szokásosnál, előfordulhat, hogy szinte minden apróságra érzékenyen reagálsz. Így jobban teszed, ha a környezeteddel nem ma folytatod le az aktuális vitákat. Mindenkinek jobb, ha a mai napot inkább önmagad társaságában töltöd.


VI.22. - VII.22

Rák

A kötelességeid és a munka helyett ma foglalkozz kizárólag önmagaddal és a magánügyeiddel. Találkozz barátokkal, menj társaságba vagy éppen vásárolni, ha éppen úgy tartja a kedved. A mai napon bármit tehetsz, csak egyet nem, munkával foglalkozni.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Harciasságoddal többet ártasz magadnak, mint amennyit használsz. Ha szép szóval próbálod rávenni a környezetedet arra, hogy elfogadják az álláspontodat, máris nyertél. Különösen a pároddal és a főnököddel legyél türelmesebb.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Légy büszke arra, amit elértél, és ne szégyelld megmutatni, elmondani másoknak sem a környezetedben. Nem kell kérkedned vele azért, de a siker az siker. Hadd tudja meg mindenki körülötted, mit értél el. Élvezd mások csodálatát, ha van kedved hozzá szervezz, egy kisebb összejövetelt is.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ma bármennyire is szeretnél a megszokott módon végezni a dolgaiddal, így nem fogod tudni elérni, amit szeretnél. Valami új, valami más az, amire most szükséged van ahhoz, hogy túljuss egy problémán. Ébreszd fel a kreatív énedet és tegyél ma valami olyasmit, ami tőled nem megszokott!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ma egy váratlan személy felbukkanása emlékeztetni fog arra, hogy a dolgok nem mindig fognak annyira simán menni körülötted, mint ahogyan azt mostanában megszokhattad. Az életed során még nagyon sok harcot kell megvívnod és ezek egy része nem lesz könnyű menet.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A napokban a saját érdekeidet kellene előtérbe helyezned, még akkor is, ha szeretteid nemtetszésüket fejezik ki. Most a pénzügyeidre koncentrálj minden erőddel, mert előnyös üzleti lehetőségekre bukkanhatsz. Csapj le rájuk!


XII.22. - I.20.

Bak

A jó híredre és az anyagi biztonságodra különösen vigyáznod kell, most egy rossz befektetéssel sokat árthatsz magadnak. A munkádban kicsit magabiztosabb fellépésre lenne szükség. Most ne adj kölcsönt senkinek, mert nem biztos, hogy viszontlátod.


I.21. - II.20.

Vízöntő

A változatosság és a változékonyság napjait éled. Ha szeretnél szabadságra menni, akkor most nyújts be az igényedet. A szerelemben is nagyobb függetlenségre vágysz, ráadásul a baráti körödből valaki kivetheti a hálóját rád. Amennyiben teheted, ne állj ellen a kísértésnek!


II.21. - III.20.

Halak

A belső feszültségeidet akkor tudod sikeresen levezetni, ha képes vagy elvégezni azokat a feladataidat, amelyeket elvállaltál. Nem lesz könnyű megfelelned mások igényeinek, mert egészen mást várnak el tőled, mint amit te vársz el saját magadtól.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.