Veszélyre figyelmeztet az Apple: az iPhone felhasználók hatalmas butaságot csinálnak, semmiképp se ess bele a csapdába

Az Apple szerint a tulajdonosok így semmi jót nem tesznek a telefonjukkal, csak ártanak neki. Remélhetőleg te nem vagy közöttük.

Az internetes trükk nem fog működni az iPhone telefonoknál

Akik ki vannak már éhezve egy új Apple telefonra, azoknak állítólag nem kell már olyan sokat kibírniuk.

Ugyebár a tavaly szeptemberben leleplezett 15-ös sorozatú iPhone-ok lassan az egyéves életciklusuk feléhez közelítenek, így nem csoda, hogy mostanság egyre több pletyka röppen fel a várhatóan idén ősz elején debütáló utódjaik kapcsán.

Az Apple iPhone 16 Pro Max az iPhone által valaha kínált leghosszabb üzemidejű akkumulátorával rendelkezhet, de természetesen még csak pletykák vannak a termékkel kapcsolatban.

Közben az Apple a mostani iPhone felhasználókra koncentrál, hogy ne kövessenek el butaságot. A galériánkból kiderül, hogy mibe futnak bele sokan.

Vízbe fulladt az iPhone-od? Van megoldás, de nem az lesz az, amit az interneten kínálnak.
Kattints a további képekért!

Annyira hozzánk nőtt ez a logó, hogy meg se kérdőjeleztük miért hiányzik egy falat az Apple híres emblémájából. Most fény derül a titokra.

Leadfotó: Apple

Oldalak

Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...