Drámai drágulás fogja sújtani a magyar boltokat, jobb, ha már most felkészülsz lélekben

Egyre tudatosabban vásárolunk, de vannak olyan drágulások, amiket egyszerűen nem lehet elkerülni. A magyar boltokat is el fogja érni.

Senki sem lesz könnyű helyzetben

A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint már csak 3,7 százalékos az infláció Magyarországon. Jelentősen olcsóbban lettek például a használt autók, de a szupermarketek is igyekeznek egyre csábítóbb akciókkal arra ösztönözni minket, hogy többet vásároljunk.

Hamarosan meg is indul a roham, mivel nyakunkon van a hosszú hétvége. Az áruházláncok szerint a vásárlók ilyenkor egyben szeretnek megvenni mindent egy nagybevásárlás során. Ha figyelemmel követjük az akciókat, akkor tényleg rengeteg pénz spórolhatunk, de esztelenül nem éri meg mindent bepakolni a kosarunkba.

A tudatos vásárlás viszont még inkább élénkülni fog az emberekben, mert a szakértők ismét drágulást jósolnak, ami a magyar boltokat is érinteni fogja. A galériánkban megmutatjuk, mi miatt kúszhatnak fel az árak!

Még mindig azon vagyunk, hogy ne hagyjunk ott rengeteg pénzt a boltokban, de az AP News sajnos rossz híreket közölt.
Kattints a további képekért!

Hazánkban is elkezdett mindenki tudatosabban vásárolni. Aminek alaposan megnő az ára, azt a magyarok kétszer is meggondolják, hogy megvásárolják-e.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.