Sztárok

Nicole Kidman ha akarná, sem tudná letagadni gyönyörű édesanyját: Janelle 80 felett is rendkívül csinos és fiatalos – fotók

Volt kitől örökölnie a szépségét: Nicole Kidman megszólalásig hasonlít gyönyörű édesanyjára.

Egymás tükörképei is lehetnének

Hihetetlen, de Nicole Kidman immáron 55 éves: az Oscar- és Golden Globe-díjjal is kitüntetett híresség számtalan alkalommal bizonyította már be a tehetségét, ráadásul seregnyi díjnyertes mozifilm jelzi a nevét. A hollywoodi színésznő azonban nemcsak a vásznon nyújtott alakításainak, hanem kivételes szépségének köszönhetően is meghódította az egész világot, bájos vonásait pedig egyértelműen az édesanyjától örökölte, aki gyakran tűnik fel a világsztár Instagram-oldalán – éppen ezért bárki számára egyértelművé válhat, milyen fantasztikusan működik a genetika. Galériánkban megmutatjuk, kicsoda pontosan Nicole Kidman csinos édesanyja:

Nicole Kidman 1967. június 20-án látta meg a napvilágot Honoluluban, három évvel később pedig világra jött a húga, Antonia, akivel szoros kapcsolatot ápol – viszonyukat az sem árnyékolja be, hogy míg a színésznő Amerikában él, testvére Ausztráliában alapított családot.
Kattints a további képekért!

Nicole Kidman az utóbbi években egyre többet szerepel világszinten ismert márkák modelljeként, legutóbb pedig a Balenciaga 2023-as tavaszi-nyári kampányára is felkérték – az eredmény pedig olyan fantasztikus lett, hogy csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni róla.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Hidratálni nem csak kánikula idején fontos. Egy gyors teszttel te is kiderítheted, hogy áll a szervezeted vízkészlete.
Fashion&Beauty
A Y2K divat, más néven a "Z generációs" divat az utóbbi években egyre népszerűbb lett.
Utazás
Közepes, 5,3-as erősségű földrengés volt kedden este Románia nyugati részén, a magyar határ melletti Arad megyében - közölte kedden este a román Országos Földtani Intézet (INFP).