Valójában ezért hullik a hajad, és van egy pont, amikor már orvoshoz kell fordulnod

Sokan rettennek meg, ha kicsivel erősebb hajhullást tapasztalnak, de ez nem biztos, hogy problémát jelent. Azonban vannak jelei, amikor már változtatnunk kell az életmódunkon is.

Ehhez nem árt orvos, vagy szakértő segítségét kérni

Az elején érdemes tisztázni, hogy a hajhullás egy természetes folyamat, amely minden ember életében előfordul.

Elképesztő belegondolni, de naponta átlagosan 50-100 hajszálat veszítünk, ami normálisnak tekinthető. Azonban, ha ennél több hajszál hullik ki, vagy ha a haj ritkulása észrevehetővé válik, akkor beszélhetünk patológiás hajhullásról.

A galériánkban megmutatjuk, hogy mit lehet tenni ellene, és arról is lerántjuk a leplet, valójában miért hullik minden ember haja.

Ha le kellene egyszerűsíteni, akkor kijelenthetjük, hogy a haj tényleg csak azért van a fejünkön, hogy jobban nézzünk ki, mivel nem létfontosságú szövetről van szó.
Kattints a további képekért!

Van aki minden nap megmossa a haját, van aki egy héten csak egyszer vagy akár többször is. De mindig felmerül a kérdés, hogy valójában milyen gyakran kellene hajat mosnunk? És mi történik a hajunkkal és a fejbőrünkkel ha túl gyakran mossuk? A bőrgyógyászoktól és mesterfodrászoktól végre minden kérdésünkre megkaptuk a választ!

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.