Sztárok

Meghan szinte egy az egyben lemásolta Katalint: a hercegné Vilmos nejét utánozza, nehéz eldönteni, melyikükön áll jobban a fehér szett

Meghan Markle stílusa meglehetősen sokat változott, mióta öltözködés tekintetében nem kell megfelelnie a palota elvárásainak, ám úgy tűnik, még a hercegné is úgy gondolja, hogy van mit tanulnia a divatdiktátor Katalintól, hiszen egyik nemrégiben viselt outfitje egy az egyben Vilmos nejének egyik megjelenését idézi.

Vajon tudatosan másolta le Katalint?

Vitathatatlan, hogy Meghan Markle egy igencsak megosztó személy: van, aki szereti, míg mások egyenesen gyűlölik őt különböző okokból kifolyólag. Amellett azonban nem lehet szó nélkül elmenni, hogy Harry herceg felesége egy gyönyörű nő, aki tökéletes arcvonásokkal és alakkal rendelkezik, így gyakorlatilag bármilyen ruhát felvehet, az biztosan remekül áll majd rajta. A sussexi hercegné stílusa azonban sokat változott azóta, hogy ő és férje kiléptek a brit királyi család kötelékéből: Meghan sokkal merészebb, színesebb darabokat is magára ölt, kevésbé formális az öltözködése. Jelenleg ő és Harry Nigériában tartózkodnak, ahol a hercegnét az elmúlt napokban több bámulatos outfitben is megcsodálhattuk már, az egyik szettjével azonban nagy port kavart, ugyanis sokak szerint egy az egyben leutánozta Katalin egyik korábbi megjelenését. Galériánkban mutatjuk, melyik nadrágkosztümről is van szó!

Mint ahogyan arról már mi is beszámoltunk, Meghan a minap ebben a csodálatos, 100 ezer forintos, piros nyári maxiruhában vett részt egy beszélgetésen Nigériában, ami egy helyi dizájner, Orire keze nyomát viseli. De nem ez volt az egyetlen darab, ami nagy feltűnést keltett.
Kattints a további képekért!

Meghan Markle férjével, Harryvel együtt jelenleg Nigériában tartózkodik, ahol egy nap három különböző szettet is magára öltött, köztük egy nagyon különleges, bámulatos piros ruhát.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.
Lifestyle
A Kos megdöbbentő felismerést tesz. Napi horoszkóp!