Sztárok

Oroszlán Szonja hihetetlen titkot árult el a szerelmi életéről a kamerák előtt: "Engem többen hagytak el Szabó Győző miatt..."

A közismert színésznő a #Bochkor vasárnapi esti adásában panaszolta el, hogy több párkapcsolata is régi kollégája miatt bomlott fel.

Érzékeny titkot kotyogott ki a népszerű színésznő

Oroszlán Szonja a #Bochkor vasárnap esti adásában olyan népszerű magyar hírességekkel együtt vendégeskedett, mint Sváby András, Szandi vagy Kovács 'Kokó' István - eleveníti fel a 24.hu cikke. Bochkor Gábor a féltékenység és a hűtlenség meglehetősen érzékeny témájáról faggatta a meghívott nagyágyúkat. A 46 éves Oroszlán Szonja a beszélgetés egy adott pontján - bárminemű köntörfalazás nélkül - elárulta, hogy az ő szerelmi életében rendkívül sok bonyodalmat okozott annak a Szabó Győzőnek a személye, akihez több évtizedes munkakapcsolat - és persze szoros barátság is - fűzi.

"Engem többen hagytak el a Szabó Győző miatt például, tényleg" - vallotta be őszintén a színésznő.
Kattints a további képekért!

A 22 évvel ezelőtti felvételre mindkét színész máshogy emlékszik.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Sztárok
Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba...
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.