Sztárok

Megszületett Shane Tusup kislánya - így jelentette be az örömhírt a büszke édesapa

Múlt pénteken világra jött Shane Tusup úszóedző és szerelme, Nagy Viktória Zoé első gyermeke.

"Megtörtént életünk legvarázslatosabb pillanata"

Múlt pénteken, azaz május 10-én megszületett Shane Tusup úszóedző és szerelme, Nagy Viktória Zoé gyermeke. A 36 esztendős Tusup - akit hazánkban összesen négy alkalommal választottak az év edzőjének - másfél évvel ezelőtt jött össze szerelmével, 2023 végén pedig eljegyezték egymást, továbbá az is kiderült, hogy Viktória a neves úszóedző gyermekét hordja a szíve alatt.

Tusup hétfőn az Instagram-oldalán tudatta, hogy néhány nappal ezelőtt világra jött kislányuk, Aurora Ann Tusup. "Péntek reggel megtörtént életünk legvarázslatosabb pillanata, amiről egész életünkben álmodtunk. 2 óra 44 perckor megszületett Aurora Ann Tusup! Egészséges, boldog, gyönyörű kislány, 3150 grammal és 53 cm-rel jött világra. Nem is lehetnénk hálásabbak ezért a kis angyalért, aki megáldotta az életünket" - írta bejegyzésében a sportszakember, melyhez egy elragadó, a háromtagúvá bővült családot ábrázoló fekete-fehér fotót is mellékelt.

Nagy Viktória Zoé gömbölyödő terheshassal állt kamerák elé, ráadásul az összes ruhájától megszabadult a művészi felvétel kedvéért.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Sztárok
Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba...
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.