Sztárok

Bényi Ildikón nem fog az idő: a népszerű magyar bemondónő idén már 53 éves lesz, de csinosabb, mint valaha - Fotók

Az ismert tévés idén februárban lesz 53 éves, de jó pár évet letagadhatna korából, hiszen remek formában van, felnőtt lánya pedig hasonlóan szerencsés, hiszen édesanyjához hasonlóan szemkápráztató nő vált belőle.

Imádják őt az emberek

Remek kisugárzás, bájos hangszín, csodás mosoly és megfelelő profizmus – valószínűleg ezek egyvelege Bényi Ildikó sikerének titka, hiszen a népszerű bemondónő és műsorvezető már 1993 óta jelen van a televíziózás világában, és a mai napig óriási sikernek örvendenek az általa vezetett műsorok. Ildikó magyar-orosz szakon végzett az Eötvös Loránd Tudományegyetemen 1992-ben, de ekkor még úgy érezte, nem árt, ha a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Karán elvégzi a magyar nyelv és irodalom szakot is annak érdekében, hogy megfelelő tudással művelje magát a nyelvet és majdani karrierjét is, mint bemondó. A siker érdekében pedig bármire képes volt, így sikeresen befejezte a Magyar Rádió bemondói-műsorvezetői tanfolyamát, majd a Magyar Televízió műsorvezetői-riporteri képzését is. Bényi megszerzett tudását több évig az ELTE Tanárképző Főiskolai Karán kamatoztatta, ahol helyesírást, beszédművelést, nyelvhelyességet és retorikát is tanított, mindezzel párhuzamosan pedig 1993-ban elkezdett dolgozni a Magyar Televíziónál, mint bemondó, majd műsorvezető. Azóta számtalan műsorban láthattuk már őt, szépségén pedig máig ámulnak az emberek, hiszen Ildikó mit sem változott az évek alatt: ugyanaz a sugárzó, csinos nő, mint anno, amikor megismerte nevét az ország, lánya pedig hozzá hasonló gyönyörű nővé érett. Galériánkban mutatjuk!

Bényi Ildikó 1997 óta vezeti az Önök kérték című nagy sikerű kívánságműsort, aminek így már ikonikus arcává nőtte ki magát, emellett két éven át vezette a Szülőföldünk című műsort is a Magyar Rádióban.
Kattints a további képekért!

Volt kitől örökölnie a szépségét: Nicole Kidman megszólalásig hasonlít gyönyörű édesanyjára.

Leadfotó: Facebook/Bényi Ildikó

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nem akarjuk elhinni, de tényleg meg fog történni! Ezek a sztárok idén hajtanak el a hetvenes tábla mellett és az a legdurvább, hogy a legtöbbjükön nem is látszik!
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...