Tóth Gabi és a szerelme óriási bejelentést tettek, mindenkinek leesett az álla

Tóth Gabi és a párja, Papp Máté Bence egy közös fotót osztottak meg az Instagramon. Most nem a szerelmükről áradoztak, hanem egy hatalmas bejelentést ünnepeltek.

A rajongóktól érkeztek is a gratulációk

Azt érzékelni lehet, hogy Tóth Gabi és Papp Máté Bence között teljes az összhang. Bár régen ugye felmerültek pletykák, hogy az énekesnőnek a táncos miatt futott anno zátonyra a házassága Krausz Gáborral, de Gabi ezt már többször is megcáfolta.

Azóta Tóth Gabi és a sztárséf között is teljesen harmonikus minden, főleg, miután utóbbira szintén rátalált a szerelem a Dancing with the Stars műsorában Mikes Anna mellett.

Most azonban Tóth Gabi és a párja tettek egy hatalmas bejelentést. A galériánkban megmutatjuk nektek, mi az örömhír tárgya!

Tóth Gabi és Krausz Gábor igyekeznek a szakítás után is mindenben támogatni egymást, és főleg azt nézik, hogy a közös kislányuk, Hannaróza a legnagyobb szeretettben és egyetértésben nőhessen fel.
Kattints a további képekért!

Rosszul indult a szakítás Krausz Gábor és Tóth Gabi között, de sokak szerint a sztárséf inkább már hálás lehet az énekesnőnek, hogy ez az egész így alakult.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.