Irány a reptér, irány dél! - Blogbejegyzés

Kipakolás után pakolhattunk is vissza, de megtanultuk, hogy mit érdemes a bőröndbe tenni és mi az, amit teljesen felesleges magunkkal vinni. A korábbi tapasztalataink alapján például viszünk lepedőt, szárítókötelet és a kis porainkat sem félünk már átvinni másik országba (C-vitamin, magnézium, de hát kinek ne lenne gyanús dobozokba és tasakokba csomagolt fehér por), nem viszünk viszont annyi könyvet.

Egy hónapba belesűríteni mindent

Főleg, mivel a súlyhatár ezúttal 10 kilóval csökkent és bár nem öt hónapra megyünk, ez a ruhák számán mit sem változtat. Thaiföldön rengeteg mindent elterveztem, hogy mit fogok csinálni, ha hazaérek és eleinte ment is minden, úgy ettem, ahogy terveztem, magamra főztem, elmentem futni, megvoltak a dokis körök, majd szépen lassan átvette az uralmat a káosz. Mert persze mindenki látni akart, ami nem baj, sőt az érzés kölcsönös, de egy hónapba sűríteni mindent néha bonyodalmakat szőtt.

Persze jó volt itthon lenni, tán éppen elég is volt. Sem az órák, sem a napok, sem a hetek nem teltek lassan, és végül belefért egy kiborulás is – nem lehet mindent. Csomagolnunk kell.

Listákat írtunk, mi az, amiből csak egyet hozunk és azt ki hozza. Mi az, amit még meg kell venni, mi az, amit ki lehet venni, ha túl nagy lesz a súly. A ruhákat szín szerint válogattam, melyik gatyához melyik felső mehet és aminek nem volt párja az kapásból kiesett. Első feladat persze az utazós ruha kiválasztása volt, ez rajtam lesz, ezzel már nem kell számolni. Vitaminok, proteinek, rövidnadrág, ruhák, trikók, törölközők. Egy görög sziget hűvösebb lesz, mint Thaiföld, pulcsi is kell. De könyvet csak kettőt választhatok, nem ez a legkönnyebb döntés.

Oldalak

Fashion&Beauty
A 27 esztendős divatmodell mindenkit lehengerelt a The Apprentice című film cannes-i premierjén: a világsztár átlátszó ruhában, melltartó nélkül hódított a vörös szőnyegen.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.