Mit tett velünk fél év Thaiföld? - Blogbejegyzés

Lebarnultunk, szőkültünk, megtanultam a thai masszázst, kisimult az arcunk és boldogabbak, mosolygósabbak lettünk. De mégis, milyen volt és milyen itthon lenni?

Ez a tavasz másmilyen

Először is hideg van. Nem úgy, mint azoknak, akiknek megvolt a tél és most nekivetkőzve köszöntik a melegedő napsugarakat. Nekünk a 80%-os páratartalomban töltött hónapok után a meleg azt jelenti, hogy trikóban, rövidnadrágban folyik rólunk a víz, akkor is, ha semmit sem csinálunk. Az eső azt jelenti, hogy a forróságban meleg víz ömlik a nyakunkba és egy kis enyhülést hoz. Megérkeztünk a tizenkét fokba. Örültem, hogy az utolsó pillanatban kivettem a bőröndből a decemberben viselt melegebb kabátom. Az első alkalommal túlöltöztem, a második alkalommal pedig öcsémtől és a barátnőjétől kérdeztem, hogy jól vagyok-e felöltözve és kell-e a kabát. Azt mondták nem, csakhogy én még a harminc fokhoz szoktam. Fura a farmer, fura a cipő, fura a kabát, de legalább meleg. És van járda, meg közlekedési lámpák. Az öltözködés idővel egyre jobban ment és persze a nap is kisütött. De a nap másmilyen, valahogy más a fénye, ott sárgább volt.

Fotó: newurbanachitect.com

Oldalak

Sztárok
Szerencsétlenségek sorozata nehezíti meg mostanában Kárpáti Rebeka életét, ráadásul a TV2 csatornáján futó Zsákbamacska sajtótájékoztatójára is mankóval érkezett – sérüléséről bővebben mesélt a...
Lifestyle
Úgy néz ki az ingyen pia még arra is rá tudja venni az embereket, hogy tegyék le a telefonjukat. Eldőlt, hogy a bortól minden mámorosabb!
Utazás