Sztárok

Sztárok
Előkerült egy mélyszegénységben élő asszony, aki azt állítja, ő Angelina Jolie és Brad Pitt 12 éves lányának édesanyja. Vajon mit akar ennyi év elteltével Zaharától?
Sztárok
Szabó Zsófi saját maga tette közzé a Facebook-oldalán, mi történt vele és a lánnyal, aki éppen sminkelte őt. Jöhet a sikítás és nevetés?
Sztárok
Vajna Timi megmutta, hogyan indulnak nála a reggelek. Még mindig tökéletes az alakja, ahogyan a humora is.
Sztárok
Jakupcsek Gabriella a pályája elején hozta meg élete talán egyik legnehezebb döntését. Az elmúlt évekre visszatekintve azonban elmondható, hogy megérte vállalni az ezzel járó kockázatot.
Sztárok
Badár Sándor február 9-én új műsorral rukkol elő Miért pont Alaszka? címmel. Hogy miért és hogy mi foglalkoztatja mostanában a humoristát, az alábbi interjúból kiderül…
Sztárok
A hollywoodi világsztárok is hibázhatnak, néha ráadásul akkorát, ami egy ember életébe kerül. Ez a tíz sztár valószínűleg nehezen alszik el éjjelente.
Sztárok
Lindsay Lohan az utóbbi időben nagyon furcsán viselkedik. Most például valami olyat tett, ami miatt sokan azt hiszik, áttért az iszlám hitre.
Sztárok
Hajdú Péter a napokban vett ki egy albérletet valaki olyannak, aki közel áll a szívéhez. A műsorvezető úgy érezte, ez a legkevesebb, amit megtehet érte.
Sztárok
Eminem lánya, Hailie Jade Scott Matherns karácsonykor lett 21 éves. Egyszerűen elképesztő, mennyire szép nő lett belőle...
Sztárok
Nicol Kidman sem a vörös szőnyegen, sem az asztalnál ülve nem tudott uralkodni magán. A kínos helyzetet férje próbálta...
Sztárok
Mihalik Enikő eddig sem rejtette magát ruhák súlyos rétegei alá, szereti megmutatni tökéletes alakját. Ezen az amúgy...
Sztárok
Ceglédi Zoltán és Tóth Edu közös estje hamarosan a Kompót Dumaklubban.
Sztárok
Sarka Kata ismét nyilatkozott Hajdú Péter barátnőjével kapcsolatban. Nagyon úgy tűnik, hogy a műsorvezető gyermekeinek anyja biztosan tudja, mi az igazság.
Sztárok
Vannak olyan szinkronszínésznők, akiknek hangját ma már egy egész ország azonosítja a legnagyobb sztárokéval. Furcsa megnézni ezeket a fotókat és ráébredni, a valóságban egészen máshogyan néznek ki.
Sztárok
Selena Gomez az utóbbi időben nagyon összemelegedett egy olyan pasival, akivel nem lett volna szabad. Egyértelműen cicaharc van kialakulóban!
Sztárok
Nem volt olyan szoba, ahol ne lógott volna a poszterük és nem volt olyan lány, akinek ne lett volna meg a kedvence közülük. Így néznek ki ma a Backstreet Boys-os fiúk.
Sztárok
Tóth Gabi nemrég új művésznevet és stílust választott, ez azonban nem tetszett mindenkinek. A felvidéki magyarok megsértődtek rá?
Sztárok
Hajdú Péter Szily Nórával beszélgetett a tavalyi, számára nagyon nehéz évről. Felfedte, 2016-ban valaki nagyon csúnyán elbánt vele.
Sztárok
Katalin hercegné egy nyilvános eseményen beszélgetett más anyukákkal, ekkor tett egy különös megjegyzést. Vilmos herceg is egyetért vele.
Sztárok
Lagzi Lajcsi ismét börtönbe kerülhet és a közügyektől is eltilthatják. A zenész a jelek szerint komoly bajban...
Sztárok
Névnapján gázolta halálra egy autó a zebrán az ismert meteorológust. Özvegye osztotta meg a szomorú hírt a...
Sztárok
Hétfőn készült a fotó, amely arról árulkodik, hogy George és Amal Clooney hamarosan szülői örömök elé néz....
Sztárok
Demcsák Zsuzsának el kellett hagynia a Mokka stúdióját, amikor megérkezett Gesztesi Károly. Komoly oka volt...
Sztárok
Kiss Ramóna talán még soha nem volt annyira dögös, mint azon a fotón, amit nemrég posztolt a Facebook-...
Sztárok
Bödőcs Tibor egy hosszabb alkotói szabadság után 2017 februárjában új esttel lép a Dumaszínház közönsége elé...
Sztárok
Tóth Gabi a közösségi oldalán osztotta meg rajongóival, milyen nehéz döntést kellett meghoznia, hogy...
Sztárok
Mindenki legnagyobb meglepetésére Brad Pitt és Angelina Jolie közös nyilatkozatot adott ki. Nem történt ilyen...

Oldalak

Magyar termelői méz
Magyar termelői méz

Szavazás

Milyen gyakran sminkeled magad?