Femcafe blog

Csak az elménk kényszere, hogy döntenünk kell két ellentétes állítás között: nem vagy-vagy, hanem is-is! Rászoktathatjuk magunkat a nyitottabb működésre is, ekkor csodálatos perspektívák nyílnak meg előttünk, sőt, kioldódnak az állítások közti feszültségek is.

Inkább a '80-as évek szemöldökét viselnéd, vagy a 30-as évek lágy vonalai tetszenek? Nézd meg a többi évtized trendjeit és válaszd ki, te melyiket hordanád leginkább!

A stand-up főhadiszállása ezt az évet is erősnek ígérkező produkciókkal nyitja.

Most egy olyan receptet hoztam, ami egy szuperélelmiszerből készül. Különleges, hiszen rengeteg aminosav és ásványi anyag van benne, így tökéletes, hogy feltúrbózd a szervezeted.

Van egy különleges szerkezet, ami segít talpra állítani azokat, akik lebénult lábaik miatt kerekes székbe kényszerültek. Így sokkal könnyebben végezhetnek el "magasságot igénylő" feladatot és nagyobb lesz a személyes szabadságérzetük is.

Nem kell világmegváltó ötletekkel előrukkolni ahhoz, hogy valami kreatív és praktikus kis cuccot találjon ki valaki. Például ezt!

Badár Sándor február 9-én új műsorral rukkol elő Miért pont Alaszka? címmel. Hogy miért és hogy mi foglalkoztatja mostanában a humoristát, az alábbi interjúból kiderül…

A Tények vs. tévhitek sorozatomban olyan alapanyagokat mutatok be a konyhámban, amivel szinte minden nap találkozik mindenki, mégis vannak egészségesebb alternatíváik. Illetve a bennem felmerülő kérdésekre, megpróbálok válaszolni is, hátha hasznos lehet számotokra. Ezúttal a Himalája sót és a hagyományos asztali konyhasót vettem górcső alá.

Oldalak