Femcafe blog

A magyar hagyomány tele van igazi, modern bölcsességeket tartalmazó mondásokkal – ez pont nem az. Olvasd el, miért épp az egyik leghasznosabb időtöltés az, ha néha álmodozol a jövőről!

Ez aztán az ízorgia a szádban! Már a látványtól is elcsurran a nyálad.

Februárban és márciusban ismét a Kompót Dumaklub színpadára kerül három különleges est. Ricsifiú és Szobácsi Gergő elhagyva a várost, a vidéki életről mesél meghökkentő és kacagtató történeteket, míg Hajdú Balázs filozofikus magasságokba emelkedik (vagy mélységekbe ereszkedik) a tőle megszokott „pergő és lényegre törő” stílusban.

Biztos te is láttál már zabálnivalóan aranyos képet pár napos babákról. Íme, egy videó, hogyan kell elkészíteni ezeket a képeket!

A pakora gyakorlatilag az indai bundázott zöldség megfelelője. Nagy előnye a magyar panírral ellentétben, hogy gluténmentes és kevésbé zsíros, valamint tojás sem szükséges hozzá, így vegánok is fogyaszthatják.

Láttad már madártávlatból ezeket a csodaszép városokat? Pazar rajzolatot adnak ki fentről szemlélve. Nézd meg a képeket és próbáld kitalálni, melyik várost és azon belül melyik híres látnivalót szemléled éppen!

Kovács Kristóffal, a Showder Klub producerével 1998 óta dolgozik együtt Litkai Gergely, a Dumaszínház művészeti vezetője. 19 év után ültek le beszélgetni.

Vannak olyan kreatív divatmegoldások, amelyek alkalmazásával nem kell nyakláncot sem feltenned, a tekintetek mégis a nyakadra fognak tévedni. Hogy mik ezek? Hát persze, hogy a gallérok, amik reneszánszukat élik!

Oldalak