Modern szafari - Egy örök trend a kifutókról

Modern szafari - Egy örök trend a kifutókról

A tavasz és a nyár nagy visszatérője a szafari stílus, mely idén is feltűnt a kifutókon, ám a 2015-ös évben egy kicsit meg is újult. Íme 8 vagány szett a legismertebb tervezőktől!
Tedd divatossá a régi farmerodat!

Tedd divatossá a régi farmerodat!

Az unalmas, régi nadrágokat nem kell egyből kidobni a kukába! Néhány egyszerű és olcsó módszer segítségével könnyen divatossá és trendivé varázsolhatjuk őket. Íme 3 módszer, amivel nem foghatsz mellé!
Tündéri és extrém menyasszonyi frizurák

Tündéri és extrém menyasszonyi frizurák

A 2015-ös tavaszi-nyári Couture Fashion Week látványos bemutatói nem csak meseszép esküvői ruhákat tartogattak, de különleges frizurákból sem volt hiány. Íme 6 egyedi haj, ha nem akarsz kontyot!
  • Modern szafari - Egy örök trend a kifutókról
  • Tedd divatossá a régi farmerodat!
  • Tündéri és extrém menyasszonyi frizurák
Fashion-Beauty
Sokan esnek abba a hibába, hogy felhalmozzák a drága samponokat, hajpakolásokat, pedig sokszor elég lenne csak kinyitni a hűtőt, és az ott találtakból gazdálkodni. Eláruljuk mit kotyvasszatok össze,...
Fashion-Beauty
A romantikus és üde hatású virágminta úgy látszik, hogy soha nem megy ki a divatból, így egy-egy ilyen felsővel vagy ruhával nem foghatunk mellé. Íme 8 trendi darab, ami a szezon kedvence lehet!
Fashion-Beauty
A vörös szőnyegen néha igazán merész szettekkel találkozhatunk, hisz nem egy sztár mutatja meg még a fehérneműjét is. Íme 6 híresség, aki nem is egyszer felfedte már a ruhája alatt rejlő réteget!
Fashion-Beauty
Az idei szezon egyik nagy visszatérője a '90-es évekből ismerős kötényszoknya, melyet nem csak ruhák, de akár nadrágok fölé is felvehetünk. Lássuk, hogy hogyan hódította meg a kifutókat a tavasz...
fashion-beauty
Fashion-Beauty
Nem csak a nők követik a divatot, léteznek olyan férfias férfiak, akik tudják, mi a csízió. Bemutatjuk a legsikkesebb pasasokat! Akadnak köztük színészek, modellek és egyszerű, földi halandók is.
fashion-beauty
Fashion-Beauty
Aki látta A nagy Gatsby című filmet, biztosan beleszeretett a mesés ruhákba és a szemkápráztató ékszerekbe. A '20-as évek stílusáért rajongó arák jól teszik, ha elfelejtik a kontyot és inkább egy ragyogó hajdíszt választanak. Íme a szezon 6...
Fashion-Beauty
A tavasz egyik legfontosabb alapdarabja a laza, kényelmes és sikkes farmer, mely idén minden összeállításban megállja a helyét. Íme 6 dögös darab, amivel feldobhatjuk a gardróbunkat az új évszakban!
Fashion-Beauty
A divathét alkalmából a legismertebb olasz haute couture tervezők összefogtak, hogy megszépítsék a város utcáit és egy kis művészetet csempésszenek a rohanó tömeg lába alá.
Fashion-Beauty
Aki igazán különleges frizurákat szeretett volna látni, annak szombaton a Revlon Style Master hazai döntőjére kellett cs...
Fashion-Beauty
Elszántan követed a legújabb trendeket? Akkor lassíts le egy percre és olvasd el a cikkünket, mert lehet, hogy a rikító...
Fashion-Beauty
Hien és Boggie ízlése sokban hasonlít, ha öltözködésről van szó, sőt kamaszként mindketten rajongtak a szélsőségesebb ir...
Fashion-Beauty
A divatvilág mindig állandó körforgásban van, így nem meglepő, hogy minden szezonban újra felüti a fejét a retró egy-egy irányzata. Idén a '70-es évek számít nyerőnek!
Fashion-Beauty
Az Oscar körüli felhajtás még nem is csillapodott, máris sor került az Elle Style Awards átadójára, ahol ismét a látványos ruhaköltemények uralták a vörös szőnyeget.
Fashion-Beauty
A pöttyös ruhadarabok már évtizedek óta divatosnak számítanak, s idén ismét visszatérnek. Szóval nem árt, ha körbenézünk a nagyi szekrényében!
Fashion-Beauty
A mitesszerek elleni mindennapos harc fárasztó, de néhány nagyszerű házi praktikának köszönhetően gyorsan és könnyedén megszabadulhatunk a kellemetlen, fekete pöttyöktől.
fashion-beauty
Fashion-Beauty
A nők többsége cipőfüggő, ami nem is csoda, hisz ma már igazán mesés lábbeliket lehet kapni viszonylag kedvező áron. Vannak olyan alapdarabok, melyeknek minden cipőszekrényben ott a helyük - így összegyűjtöttük a 10 legfontosabb lábbelit!
fashion-beauty
Fashion-Beauty
A 2015-ös divat nem csak a ruhák terén hoz újdonságokat, de a kiegészítők is megújulnak. Idén hódítanak majd a kerek darabok is, ha táskákról van szó!
Fashion-Beauty
A 69 éves színésznő, Helen Mirren nem rejtegeti ráncait, sőt bátran felvállalja korát, amit a L’Oreal Paris legújabb reklámjában be is bizonyít.
Fashion-Beauty
A 2015-ös Oscar vörös szőnyegén a szép és csúnya szettek mellett pár megdöbbentően merész összeállítással is találkozhattunk. Íme 3 veszélyesen dögös szett, amiből kimaradt a bugyi és egy kis ráadás!
Fashion-Beauty
Ha egy pár gyakran összeöltözik, az azt jelenti, hogy a felek mély érzelmeket táplálnak egymás iránt. Vagy egy...
Fashion-Beauty
Az idei Oscar vörös szőnyegén nem csak a szép és a csúnya ruhák ejtettek minket ámulatba, de az ékszerek terén...
Fashion-Beauty
A farsangi időszak zárásaként egy igazán extrém bulit rendezett a Gozsdu Udvarban található Pivo, ahol Kiss Má...
Fashion-Beauty
A második legnagyobb európai divatlánc most a kozmetikai piacot célozta meg, hisz jön a H&M Beauty. A Home...
Fashion-Beauty
Szerencsére idén az Oscar vörös szőnyegén több volt a szép ruha, mint a borzalmas. Hosszas válogatás után össz...
Fashion-Beauty
A 2015-ös Oscar átadóján szerencsére viszonylag kevés rémes összeállítás volt, de azért így is akadt pár híres...
Fashion-Beauty
A természetesség híve vagy, de nem szívesen járkálsz smink nélkül? Íme egy pár perc alatt, könnyen elkészíthet...
Fashion-Beauty
Egy elegáns nőnek illik ápolt kézzel járni-kelni, ezért az is fontos, hogy hogyan lakkozod a körmödet. Adunk n...

Szavazás

Milyen gyakran mosol fogat?