Lifestyle

Rosszul lett egy kislány egy borsodi buszmegállóban: a mellette álló férfi nem hívott segítséget, gyalázatos tettre vetemedett helyette

2023. január végén egy borsodi település buszmegállójában rosszullétre panaszkodott egy 12 éves kislány. A kétségbeesett gyermek a mellett álló férfitől kért segítséget, a szemtanút azonban egész más szándék vezérelte.

Elkérte a gyermek mobiltelefonját

2023. január végén váratlan rosszullét fogott el egy 12 éves kislányt egy Borsod vármegyei település buszmegállójában. A kétségbeesett gyermek a mellette álló férfihez folyamodott segítségért, arra kérve a szemtanút, hogy sürgősen értesítse a mentőket, vagy szóljon az édesanyjának. A kislány látása elhomályosult, és szédülést is tapasztalt, a szemtanút azonban a gyermek kiszolgáltatottsága sem hatotta meg. Arra hivatkozva, hogy nincs saját mobiltelefonja, elkérte a kislány készülékét - ám amit ezután tett, arra nincs mentség.

A férfi nem tudta feloldani a képernyőzárat, ezért visszaadta a készüléket. Ezután meggondolta magát, odalépett a a továbbra is rosszulléttel küzdő gyermekhez, kivette a telefonját a kabátja zsebéből, majd elszaladt.
Kattints a további képekért!

Az édesanya azonnal pánikba esett, amikor a zokogó kislányára pillantott.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Lifestyle
Fashion&Beauty
Édesanyja és édesapja kíséretében érkezett a 77. Tony-díjátadóra Rachel McAdams, aki az esemény apropóján egy gyönyörű, áttetsző ruha mellett tette le a voksát.
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!