Lifestyle

Rosszul lett egy kislány egy borsodi buszmegállóban: a mellette álló férfi nem hívott segítséget, gyalázatos tettre vetemedett helyette

2023. január végén egy borsodi település buszmegállójában rosszullétre panaszkodott egy 12 éves kislány. A kétségbeesett gyermek a mellett álló férfitől kért segítséget, a szemtanút azonban egész más szándék vezérelte.

Elkérte a gyermek mobiltelefonját

2023. január végén váratlan rosszullét fogott el egy 12 éves kislányt egy Borsod vármegyei település buszmegállójában. A kétségbeesett gyermek a mellette álló férfihez folyamodott segítségért, arra kérve a szemtanút, hogy sürgősen értesítse a mentőket, vagy szóljon az édesanyjának. A kislány látása elhomályosult, és szédülést is tapasztalt, a szemtanút azonban a gyermek kiszolgáltatottsága sem hatotta meg. Arra hivatkozva, hogy nincs saját mobiltelefonja, elkérte a kislány készülékét - ám amit ezután tett, arra nincs mentség.

A férfi nem tudta feloldani a képernyőzárat, ezért visszaadta a készüléket. Ezután meggondolta magát, odalépett a a továbbra is rosszulléttel küzdő gyermekhez, kivette a telefonját a kabátja zsebéből, majd elszaladt.
Kattints a további képekért!

Az édesanya azonnal pánikba esett, amikor a zokogó kislányára pillantott.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Lifestyle
Sztárok
A trónörökös apák napja alkalmából egy elképesztően édes fotót osztott meg közösségi oldalán.
Sztárok
Meghan Markle május 11-én, Nigériában viselte azt az ékszert, amely egykor Dianáé volt.
Lifestyle
Ha meglátod az eredményt, többet biztosan nem hagyod ki ezt a trükköt a mosogatási rutinodból!