Lifestyle

Új streamingszolgáltató robban be a hazai piacra: mesésen gazdag tartalomkínálatból szemezgethetünk majd

Hazánkban is elindult a Max, amely kétszer annyi tartalmat biztosít a felhasználóknak, mint a korábbi HBO Max. Friss premierként ma debütál Hörcher Gábor új kreatív dokumentumfilmje, a webcam világában játszódó Emma és Eddie: A képen kívül, Dennis Villenueve blockbuster filmje, a Dűne Második rész vagy a Max Original animációs sorozata, a Szörnyecskék - Mogwai titkai.

Kultikus szériákkal támad a Max!

A Max európai bevezetésének kiemelkedő eseménye a Sárkányok háza második évadának június 17-i európai premierje. A Max, amely az élő sporteseményeket nem számítva is több mint kétszer annyi tartalmat kínál majd, mint jelenleg az HBO Max, új streaming-élményt jelent majd Európában. Az előfizetők a minőségi szórakoztatás hatalmas tárházához férhetnek majd hozzá a Warner Bros. filmjein keresztül, melyek közt megtalálható a Dűne és Dűne: Második rész, a Barbie, az Aquaman és az Elveszett Királyság, a Wonka vagy a Bíborszín; a Sony Pictures kínálatából a A csodálatos Pókember és Pókverzum-filmek, A védelmező trilógia, illetve a Gran Turismo; az HBO saját gyártásában készült The Last of Us, A Fehér Lótusz, az Eufória, a True Detective: Night Country, A rezsim, A Szimpatizáns, Az elátkozott: Robert Durst halálos élete második évada; a Max Original brand alatt futó Hacks - A pénz beszél 3. évada, a Hazug csajok társasága: Nyári iskola, A buki vagy a Tokyo Vice.

Ezen kívül olyan nagysikerű szériák is elérhetővé váltak a Maxon, mint a Három hónap jegyesség (90 Day Fiancé), az Aranyláz Alaszkában (Gold Rush), a MILF Manor, Mondj igent a ruhára (Say Yes To The Dress), a Tortakirály (Cake Boss), a Csupasz túlélők (Naked and Afraid) vagy épp a Hogyan készült? (How It's Made) és a Made In Gyetván Csabával. Ha pedig sport tartalomról van szó, a most indult Roland Garros mérkőzései is megtekinthetők a kínálatban.

A Max egyesíti az HBO Max páratlan tartalomkínálatát, a Discovery szórakoztató, nem fikciós műsorait, valamint az Eurosport prémium szolgáltatását a világklasszis sporteseményekkel, hogy teljes körű élményt nyújtson a család minden tagjának. Idén nyáron a Max lesz az Olimpia otthona is, egyedül ezen a platformon követhető majd 2024-es párizsi olimpiai játékok minden pillanata. Minden érmet, minden sportolót és minden csapatot élőben streamelhetnek majd az előfizetők, biztosítva azt, hogy a rajongók egyetlen pillanatról sem maradjanak le. A Párizs 2024 mindegyik csomagnak része lesz, azaz minden ügyfél teljes hozzáférést kaphat a világ legnagyobb sporteseményéhez.
Kattints a további képekért!

Az amerikai modell és színésznő, Brooke Shields a nyolcvanas években volt igazán a csúcson, de a Netflix ismét visszatette őt a térképre. Most az ő főszereplésével készült alkotás tarol.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...