"Akkor kezdődik csak az igazi élet egy nő számára!" - Interjú Péterfy Borival

Boldog szülinapot, Péterfy Bori! A színész-, énekesnő születésnapja alkalmából életről, időről és a férfiakról kérdeztük. Ismerjük meg együtt a művészlelkű és vadóc Péterfy Borit, akinek legutóbbi koncertjén úgy buliztunk, mint még soha.

Először is, boldog születésnapot! Hogyan fogsz ünnepelni?

A férjemmel és a kisfiammal. De majd lesz egy nagyobb családi buli is, mert a bátyám és az egyik unokahúgom is októberben született.

Sok nő, miután betölti a 30-35. életévét, megijed az öregedéstől, elillan az életkedve. Ez rád abszolút nem igaz, vagy legalábbis nem látszik. Hogyan éled meg a változást?

Ne őrjíts meg... 30, 35? Hát akkor kezdődik csak az igazi élet egy nő számára. Addigra kezdi megismerni, megtanulni önmagát, hogy mit szeret, mit nem, mi áll jól neki, mit is akar az életével kezdeni. Én 35 éves korom után kezdtem el igazán jól érezni magam a bőrömben és ez hála istennek azóta is tart. Persze el kell kezdeni lélekben készülni bizonyos dolgok elengedésére, de ha egy nő tudatosan él, akkor egész életében készül arra, hogy egyszer majd megöregszik. Ez elkerülhetetlen, hacsak nem halsz meg fiatalon. Na melyik a jobb?

Mi a mostani életfilozófiád? Ez miben más, mint amikor mondjuk 25 éves voltál?

Sokkal felelősségteljesebb a mostani életem, és sokkal nagyobb feladatoknak kell megfelelnem. Most az a legfontosabb, hogy jól tudjam beosztani az energiáimat, és meg tudjak felelni az összes női szerepben.

Ha fogalmazhatok így, a koncertjeiden inkább a vadóc éneddel találkozhatunk (pl. beugrasz a tömeg közé), ez a temperamentum mennyire jellemző rád a hétköznapokban is?

Ilyen vagyok mindig, csak néha töltőre teszem magam. De igazából én úgy szeretek létezni, mint a gyerekek: naivan, boldogan, őszintén, tele energiával szeretem belevetni magam az életbe, és utalom, amikor arra kényszerítenek, hogy túl komolyan vegyem magam vagy másokat, vagy amikor meg kell magam játszanom.

Fotók: Merényi Dávid

Oldalak

Szólj hozzá Te is!