Sztárok

Itt a bejelentés: új évaddal tér vissza az Adom a napom, ezekkel a sztárokkal beszélget majd Geszti Péter

Már nem kell sokat várni hazánk díjnyertes cross-platform műsorára, ugyanis jövő hétfőn az Adom a napom 19 sztárvendéggel, izgalmas napi streamekkel és fantasztikus beszélgetésekkel tér vissza a VIASAT3-ra, természetesen élőben.

Újra élőben követhetjük a hírességek életét

Ahogy azt a korábbi évadoknál megszokhattuk, az esti élő stúdióbeszélgetések alapját az adott napi vendég napjából készült összefoglaló adja, de aki többre kíváncsi, már reggeltől követheti a hírességek napját: a www.adomanapom.hu stream oldalon filter nélkül, élőben nyerhetünk betekintést a hírességek életébe, így bennfentes pillanatokból most sem lesz hiány. 20 órától pedig a házigazda, Geszti Péter várja őket a stúdióban, hogy a VIASAT3-on élő adásban beszéljenek a napjukról és életük legfontosabb, legfelemelőbb, vagy akár legnehezebb időszakáról. És hogy kik mutatják meg az életüket az Adom a napom 3. évadának első hetében? Galériánkban kiderül!

Magyarország egyik legsikeresebb vállalkozója, Balogh Levente adja először a napját: betekintést enged a gardróbjába, ahol tökéletes öltönyei közül választ reggelente, és az is kiderül, hogy kivel ül be egy italra, amikor szigorúan nem üzletről van szó.
Kattints a további képekért!

Szinte nincs olyan ember ideahaza, aki ne tudná, ki is az a Geszti Péter: az EMeRTon-díjas magyar rapper, dalszövegíró és reklámszakember pályafutását gyermek-, valamint szinkronszínészként kezdte, de már főiskolásként dalszövegeket írt a népszerű Első Emelet zenekar számára, és riporteri, műsorvezetői, valamit forgatókönyvírói munkái mellett időközben országos ismertségre tett szert, mint előadó. A Rapülők és a Jazz+Az együttesek tagjaként tette le a névjegyét a zenei világban, de közben a műsorvezetéssel sem hagyott fel. Televíziós pályafutását a MITIŐK, a Rockstúdió és az Ász című műsorokkal kezdte, de ott volt a Megáll az ész vagy épp a Gesztiméter – Péter most 20 év után újra visszatért a képernyőre az Adom a napom című műsor házigazdájaként. A VIASAT3 egyedülálló cross-platform formátumának első évada akkora sikert aratott, hogy hamar elkészült belőle a második „felvonás” is, ahol ezúttal 16 hazai híresség egy napját követhetjük nyomon. A műsorral kapcsolatban beszélgettünk Geszti Péterrel, aki az Adom a napom mellett mesélt nekünk a tévézésről, a zenélésről, sikerének titkáról, de szóba került Azahriah is, akivel kapcsolatban őszintén megosztotta véleményét.

Leadfotó: VIASAT3

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.