Az RTL híradósa perzselő bikiniben mutatta meg magát, a fotóira özönlenek a lájkok

Erős Antónia korát kár is lenne tárgyalni, mivel olyan bombaformában van, hogy rengeteget letagadhat. Az RTL híradósa egy nyaralásról jelentkezett be.

Erős Antónia bevállalós képeket osztott meg a rajongókkal

Erős Antónia ma már az egyik legismertebb arc a magyar televíziózásban. Anno pályafutását a Kaposvári Városi Televíziónál kezdte riporterként, majd Magyar Televízió Pécsi Körzeti Stúdiójában dolgozott.

Aztán 1998-ban fordulópontot ért el karrierjében, amikor az RTL Klub - akkor még új csatorna - Szellő István mellé keresett műsorvezetőt az esti híradóhoz. Erős Antónia személyében megtalálták azt a karizmatikus, hiteles és közvetlen személyiséget, aki tökéletesen illeszkedett a csatorna profiljába.

Azóta is az RTL Híradó egyik meghatározó arca, ahol több mint két évtizede tájékoztatja a nézőket a nap aktuális eseményeiről.

A galériánkban megmutatjuk, hogy a híradós hol nyaralt, és milyen pikáns képeket osztott meg!

Erős Antónia nem csak műsorvezetőként, hanem az Egy Csepp Figyelem Alapítvány létrehozójaként is ismert, amely a cukorbetegség korai felismerésére és megelőzésére hívja fel a figyelmet.
Kattints a további képekért!

Szellő Istvánnak el kellett döntenie, hogy Erős Antónia igazat mond-e. Rendhagyó dologba mentek bele az RTL híradósai.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.