Sztárok

Titokban találkozott Vilmos és Katalin anyja: furcsa dolgot csinált együtt a herceg és Carole

Múlt hétvégén Norfolkban találkozott a rákbeteg Katalin édesanyja, Carole Middleton, valamint Vilmos herceg, akiknek egy meglehetősen érdekes közös programjuk volt.

Nem szokványos a kapcsolat, ami köztük van

Köztudott, hogy Vilmos és Katalin édesanyja, Carole Middleton már a walesiek kapcsolatának eleje óta nagyon jó viszonyt ápolnak egymással, nem véletlenül: a trónörökös herceg saját bevallása szerint pótédesanyjaként tekint anyósára, aki egyszerűen rajong vejéért. Carole úgy véli, Vilmos tökéletes társa lányának, így Katalin nagyon szerencsésnek mondhatja magát, hiszen ritka az, amikor az anyós és veje ilyen jól kijönnek egymással. A hercegné rákdiagnózisa természetesen megviselte a családot, ám Carole-ra bármikor számíthat a hercegi pár, aki jelenleg óriási segítség minden tekintetben. Az unokáival való törődés mellett még arrra is jut ideje, hogy titokban, kettesben találkozzon Vilmossal: mindez a múlt hétvégén történt, amikor is a herceg és anyósa egy érdekes programon vettek részt közösen. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Vilmosnak rengeteg a teendője most, hogy apját és feleségét is rákkal kezelik: királyi kötelezettségei és feladatai mellett gyerekeivel is foglalkoznia kell, mindemellett azonban még arra is jutott ideje, hogy anyósával időzzön egy nem éppen királyi helyen.
Kattints a további képekért!

Heatlie Dávid rendkívül szerencsés embernek mondhatja magát, hiszen édesanyja nem más, mint Csepregi Éva, a Neoton Família énekesnője.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.