Sztárok

Rá sem ismerni a Csengetett, Mylord? imádott szobalányára: már nem úgy néz ki, ahogy az emlékeinkben élt – Fotók

Su Pollard személyesítette meg a Csengetett, Mylord? című sorozat ikonikus karakterét, Ivy Teasdale-t, aki a nézők egyik nagy kedvence volt. A színésznő ma már a hetvenes éveiben jár, és annyira megváltozott, hogy elsőre ránézésre szinte felismerhetetlen.

Akkor és most

A BBC One csatornán 1988 decemberétől 1993 áprilisáig futott, az idén már 31 éve befejeződött Csengetett, Mylord? című sorozat, amely a Meldrum családot és annak személyzetét mutatja be. Magyarországon kiemelkedő népszerűségnek örvendett a fanyar humorú alkotás, és még napjainkban is gyakran műsorra tűzik a tévécsatornák; témája az 1920-as évek brit társadalmára, annak tagolódására összpontosul, ezzel görbe tükröt tartva mind az arisztokrácia, mind az „alsóbb” osztályok elé. Az ikonikus szereplők közül mindenkinek volt kedvence, az viszont kétségtelen, hogy az egyik legkedveltebb karakter mind közül nem más volt, mint az esetlen szobalány, Ivy Teasdale, akit Su Pollard alakított. Az immáron 74 éves színésznő rengeteget változott az elmúlt évtizedek során, így ma már nem biztos, hogy felismernénk, ha szembe jönne velünk az utcán; galériánkban megmutatjuk!

Su Pollard a Csengetett, Mylord? című brit tévésorozatban való szereplésével vált népszerűvé 1988 és 1993 között. Az ikonikus sorozatot még ma is rendszeresen vetítik Magyarországon, így a színésznő továbbra is megőrizte helyét a nézők szívében.
Kattints a további képekért!

A két Lotti történetét feldolgozó filmadaptációk közül kétségkívül az 1998-as Apád-anyád idejöjjön! című alkotás a legkedveltebb mind a mai napig, melyben Elaine Hendrix formálta meg a gonosz Meredith Blake szerepét.

Leadfotó: TV Times via Getty Images

Forrás: filmezzunk.hu

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.