Őrületes, hogy Csepregi Éva milyen kincset oszt meg a rajongókkal

A Neoton Família egykori énekesnője most sem akar szünetet tartani. A rajongók imádni fogják Csepregi Éva meglepetését!

A művésznő mindig kihozza magából a maximumot

Előadóművészete és szűnni nem akaró alkotásvágya 50 év töretlen sikerhez vezette a Neoton Família meghatározó énekesnőjét, Csepregi Évát.

Az énekesnő emblematikus, széles mosolyával, színpadi profizmusával és örökzöld slágerekkel töltötte meg január 6-án a Papp László Sportarénát. Összesen 29 szóló és Neoton Família zeneszám hangzott el a közel kétórás showműsor keretein belül.

A közönséget már le tudta venni a lábáról, de érkezik Csepregi Éva újabb meglepetése! A galériánkban megmutatjuk, hogy mi az!

Kulcsfontosságú album volt nemcsak a Neoton Famíliának, hanem Csepregi Éva karrierje szempontjából is az 1979-es „Napraforgó”, amely az akkor oly elérhetetlen Nyugatig és Ázsiáig repítette a csapatot.
Kattints a további képekért!

Heatlie Dávid rendkívül szerencsés embernek mondhatja magát, hiszen édesanyja nem más, mint Csepregi Éva, a Neoton Família énekesnője.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!