Így hunyt el O.J. Simpson, aki már jó ideje rákos volt

Az egykori NFL-játékost februárban prosztatarákkal diagnosztizálták, azóta pedig kemoterápiával kezelték. O.J. Sinpson neve persze a gyilkossági ügye miatt lett igazán világhírű.

O.J. Sinpson 76 éves korában hunyt el

O.J. Simpson, teljes nevén Orenthal James Simpson, egykor híres amerikai futballjátékos volt, aki a Buffalo Bills csapatának meghatározó tagjaként vált ismertté az NFL-ben. Később színészként és sportkommentátorként is tevékenykedett.

A karrierje aztán kisiklott, miután 1994-ben Simpson volt felesége, Nicole Brown Simpson és barátja, Ronald Goldman meggyilkolásával vádolták meg. A tárgyalását gyakorlatilag az évszázad perének nevezték, és az egyik legközismertebb büntetőperként tartják számon az amerikai történelemben.

A gyilkosságokkal kapcsolatban felmentették, de végül börtönbe került. A galériánkban megmutatjuk, mi történet vele!

O.J. Simpsont 2008-ban ítélték el egy rablótámadás miatt, 2017-ben feltételes szabadlábra helyezték, 2021 decemberében pedig végleg szabadlábra került.
Kattints a további képekért!

Nicole Brown Simpson és barátja gyilkossága a mai napig az egyik legvitatottabb és legtöbbet emlegetett emberölési ügy az Egyesült Államok történetében.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Egészség
Talán még nem késő, hogy nyárra jó formába tudj lendülni. Ha betartod ezeket a takácsokat, akkor egy hónap alatt rengeteg túlsúlytól tudsz megszabadulni.
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.