Sztárok

Máté Krisztina elárulta, miért hagyták abba a műsorvezetést Bárdos Andrással: "Elég volt belőlünk, és nekünk is belőlük"

Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek, felhagynak a műsorvezetéssel.

15 éve fordítottak hátat a tévézésnek

Hosszú évekkel ezelőtt hagyta abba a műsorvezetést a közkedvelt tévés házaspár, Máté Krisztina és Bárdos András. A két jeles médiaszemélyiség annak idején együtt vezette a TV2 Tények című műsorát, de nem csupán híradósokként csillogtattak különleges erényeket, hiszen a Magyar Televízió és az RTL Klub kötelékében is több nagysikerű műsor megszületésénél bábáskodtak. A TV2-től végül 2009 októberében távoztak - a hivatalos közlés szerint közös megegyezéssel -, és bár Bárdos később napi hírműsorral jelentkezett a Story4 csatornán, a honi televíziózás fősodrába később egyikőjük sem tért vissza. Máté Krisztina hosszú évek után először beszélt a visszavonulásukról: a korábbi televíziós a FutureTalks Krizsó Szilviával című YouTube-műsor vendégeként törte meg a csendet.

"Elég volt belőlünk, és nekünk is belőlük. Tudtuk, hogy vége lesz a tévézésnek, előtte már hetekkel ment a vitatkozás, hogy mikor szálljunk ki. András mindennap úgy ment be, hogy ma hátha megoldjuk ezt a dolgot" - idézte fel távozásuk körülményeit az 53 éves Máté Krisztina.
Kattints a további képekért!

Már nem kell sokat várni hazánk díjnyertes cross-platform műsorára, ugyanis jövő hétfőn az Adom a napom 19 sztárvendéggel, izgalmas napi streamekkel és fantasztikus beszélgetésekkel tér vissza a VIASAT3-ra, természetesen élőben.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.