Sztárok

Károly kétségbeesésében komoly döntést hozott Harryvel és Meghannal kapcsolatban: ezt tervezi a király unokái miatt

Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.

Ez Károly kívánsága

Károly és az egész palota jó ideje nem ápol már családi viszonyt a sussexi hercegi párral, akiket alig lát az uralkodó vagy épp Vilmos. Bár Harry nemrégiben hazautazott Amerikából az Egyesült Királyságba, hogy meglátogassa rákbetegséggel diagnosztizált édesapját, a találkozó nem tartott tovább fél óránál, és állítólag nem is volt túl élvezetes, hiszen apa és fia nem tudták megbeszélni problémáikat és kibékülni egymással. Májusban azonban Harrynek erre ismét lehetősége lesz, a herceg ugyanis megintcsak visszatér majd szülőhazájába, és minden bizonnyal sort kerít egy újabb beszélgetésre. Ha viszont ez nem jönne össze, akkor sincs minden veszve, ugyanis Károly komoly döntést hozott unokái érdekében a sussexieket illetően: a király nyáron drasztikus lépéshez folyamodhat, galériánkból megtudhatod, miről is van szó pontosan!

Károly állítólag azt fontolgatja, hogy idén nyáron meghívja fiát és Meghant a Balmoral kastélyba, mivel az uralkodó kétségbeesetten látni szeretné már unokáit, Archie-t és Lilibetet, akikkel alig nyílt lehetősége találkozni az elmúlt években.
Kattints a további képekért!

Múlt hétvégén Norfolkban találkozott a rákbeteg Katalin édesanyja, Carole Middleton, valamint Vilmos herceg, akiknek egy meglehetősen érdekes közös programjuk volt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.