Sztárok

Mindenkinek elállt a lélegzete: bikinire vetkőzött az 53 éves Erős Antónia - Fotók

Ritkán mutat magából ilyen sokat az ország egyik legnépszerűbb híradósa.

Thaiföldön pihen Erős Antónia

Thaiföldről jelentkezett be az Instagramon az ország egyik legkedveltebb híradósa, az 53 esztendős Erős Antónia. A híresség nyaralása legizgalmasabb és legszebb pillanatait osztotta meg népes követőtáborával, de a bejegyzései nem csupán a paradicsomi szépségű természeti környezet miatt arattak osztatlan sikert, hanem azért is, mert Erős Antónia néhány fotón bikiniben pózolt. A televíziós nagyon ritkán mutat magából ilyen sokat a nyilvánosságnak, így aztán nem csoda, ha a posztokat lankadatlan figyelem övezte az internetezők részéről. Lapozd fel galériánkat, máris mutatjuk a bikiniben mutatkozó híradóst!

Jól látható: a neves médiaszemélyiség 53 évesen is bombaformában van.
Kattints a további képekért!

A Neoton Família egykori énekesnője most sem akar szünetet tartani. A rajongók imádni fogják Csepregi Éva meglepetését!

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.