Kulcsár Edina bizarr dolgot kért, hogy nőként be tudjon illeszkedni G.w.M családjába

Azt már tudjuk, hogy G.w.M gyermekei számára is szeretné átadni a roma kultúrát, mivel otthon is előtérbe helyezik ezeket.

Persze ha muszáj, akkor meg tudnak szegni néhány szabályt

Ma este ismét reflektorfénybe kerül kicsit G.w.M, mivel a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban lesz vendég.

Itt azért jóval hosszabb beszélgetést rögzítenek, ahol jobban meg tudnak nyílni a sztárok. Így derült ki az, hogy a rapper nagyjából mennyit keres egy fellépésével. A legfontosabb persze továbbra is az egészsége, valamint a családja.

Kulcsár Edinával már a második gyermeküket várják, ami valószínűleg csak meg fogja erősíteni a családi összetartozást. A galériánkban közben megmutatjuk, Edina mit kért a kapcsolatuk elején a roma kultúra miatt!

G.w.M anno azt mondta, nem várja el, hogy párja teljesen felvegye a roma szokásokat, ő is hajlandó kompromisszumokra.
Kattints a további képekért!

Sokan szokták kérdezni, hogy G.w.M miből tudja fenntartani azt a luxust, amiből a családja el. Annyi biztos, hogy nincsen könnyű dolga.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.