Azta: megtalálták Szoboszlai Dominik hasonmását a világban

Szoboszlai Dominik hasonmása modellkedik, és neki is van azért bőven követője a TikTok-on. A magyar kommentelők rögtön meg is jegyezték a hasonlóságot!

Ha Szoboszlai dublőrt keres, akkor már meg is találta

Szoboszlai Dominik általában mindig mosolyog, de csütörtökön neki is csak a szomorú arcát láthatták a magyarok. Elégedetlenek voltak a Liverpool FC szurkolói is, mivel hatalmas pofonban szaladt bele a csapatuk.

Az olasz bajnokság hatodik helyén Atalanta 3-0-ra verte az Anfielden az angol bajnoki címért csatázó Liverpoolt. Ezzel persze Szoboszlaiék még nem estek ki az Európa Ligából, de őrülten nehéz dolguk lesz a visszavágón.

Lehet a Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp akár Szoboszlai hasonmását is beállíthatta volna? Nem hisszük, de a galériánkban megmutatjuk, mekkora az egyezés arcban a két fiatal között!

Nem az Atalanta elleni Európa-liga-negyeddöntő-odavágón nyújtotta élete legjobb teljesítményét Szoboszlai Dominik.
Kattints a további képekért!

Senki sem gondolná, hogy Szoboszlai Dominik és Gécsek Fanni tényleg újra egy párt alkotnak. A pletyka már nagyon régen kapott szárnyra, de azóta nem reagáltak.

Leadfotó: MTI Fotó – Kovács Tamás

Oldalak

Lifestyle
Alaposan átgondolják a magyarok, hogy milyen péktermékeket tesznek a kosarukba. Akárhogy szeretnénk, a kenyér, és sokak kedvence, a zsemle árában nem lesz érzékelhető a változás pozitív irányban.
Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.