Sztárok

Angelina Jolie bájos tinilányával vonult végig a kamerák előtt: Vivienne le se tagadhatná híres édesanyját – Fotó

Angelina Jolie és Brad Pitt lánya három év után először bukkant fel édesanyja oldalán a vörös szőnyegen: Vivienne-ből mára szép kamaszlány lett, és láthatóan sokat örökölt szülei remek génjeiből.

Anya-lánya pillanat

Angelina Jolie és Brad Pitt sokáig Hollywood legünnepeltebb álompárjának számítottak, ám az idillinek tűnő házasságukban sötét titkok rejtőztek: mint kiderült, rendszeres fizikai bántalmazás és alkoholproblémák árnyékolták be boldogságukat. A színésznő egy ponton úgy döntött, kilép ebből a környezetből és elhagyja férjét, akivel egyébként hat gyermeket neveltek közösen – közülük hármat örökbe fogadtak, míg három vér szerinti gyermek is született a frigyből. Utóbbiak közé tartozik a 15 esztendős Vivienne, aki napról napra egyre elbűvölőbb, ráadásul kiköpött mása az édesanyjának, amiről nemrég a nagyközönség is megbizonyosodhatott; galériánkban megmutatjuk, milyen óriási köztük a hasonlóság!

Angelina Jolie a napokban részt vett a The Outsiders című musical Broadway-i nyitóestjén, amire nagy izgatottsággal érkezett. A színésznőről köztudott, hogy rajong a művészetekért, a szóban forgó darab debütálására pedig már régóta várt, mivel producerként működött közre az alkotói folyamatban.
Kattints a további képekért!

Egy biztos: mélyen a pénztárcába kell nyúlnia annak, aki olyan illatot szeretne árasztani, mint Angelina Jolie.

Leadfotó: Marilla Sicilia/Mondadori Portfolio via Getty Images

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.