Sztárok

A ritkán látott görög hercegnén ámul most a világ: a 37 éves Nina igazi természetes szépség, mosolya párját ritkítja

Nina Flohr igazán szerencsés nőnek mondhatja magát, hiszen férje nem más, mint egy valódi herceg, aki nemcsak előkelő családból származik, de még jóképű is.

Elragadó, bájos és csinos is

Mint ahogyan arról korábban már mi is beszámoltunk, II. Konstantin görög királynak, Görögország utolsó uralkodójának nem volt könnyű élete: 1974-ben végleg megfosztották őt a hatalmától, előtte egy évvel pedig a katonaság eltörölte a monarchiát, majd kikiáltották az országban a köztársaságot, amit egy népszavazás erősített meg. A katonai diktatúra bukása után aztán egy újabb népszavazást tartottak, ahol a többség a monarchia és a király ellen szavazott, ezért II. Konstantinnak nem volt más választása, mint elfogadni, hogy 9 évnyi uralkodás után vége a királyságának. Anna-Máriától született öt gyermeke így hivatalosan nem igazi hercegek és hercegnők, ám mégis annak tartják őket, hiszen egy korábbi királyi pár leszármazottjai. Köztük van a 37 éves Philippos herceg is, aki 2020-ban vette feleségül a vele egyidős Nina Flohrt, aki első látásra talán nem éppen úgy fest, mint egy hercegné, természetes szépsége azonban sokak szerint elbűvölő. Galériánkban mutatjuk őt!

Philippos görög és dán herceg II. Konstantin és Anna-Mária legfiatalabb gyermeke, valamint a néhai Diana hercegné keresztfia, aki 2018-ban kezdett randevúzni a svájci származású Nina Flohrral.
Kattints a további képekért!

Cikkvégi tartalma... Múlt hétvégén Norfolkban találkozott a rákbeteg Katalin édesanyja, Carole Middleton, valamint Vilmos herceg, akiknek egy meglehetősen érdekes közös programjuk volt.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.