Krausz Gábor olyan kritikát kapott Mikes Anna miatt, ami alaposan el fogja gondolkodtatni

Krusz Gábor persze pozitív kritikát jegyezhet fel, Tóth Gabi pedig így megint kapott egy kis fricskát. Persze utóbbi ebben meg van edződve elég erősen.

Krausz Gábor és Mikes Anna rajongótábora nem csappant meg

Tóth Gabi nem olyan rég friss posztot osztott meg, és hát be is gyűjtötte emiatt a pozitív hozzászólásokat. A rajongóknak nagyon tetszett, hogy az énekesnő smink nélkül mutatta meg magát. Egy Radnóti Miklós verset is kaptunk tőle, a magyar költészet napja alkalmából.

A Krausz Gáborral közös gyermekükre, Hannarózára most valószínűleg az énekesnő és Papp Máté Bence vigyáz, mivel a sztárséf és Mikes Anna egy óriási kalandba vágtak bele az Ázsia expressz miatt.

Ugyebár a verseny közben nem használhatnak telefont, így Krausz Gáborék nem tudják, mi folyik közben itthon. Nagyot fognak nézni, ha visszaolvassák azt az üzenetet, amit most a galériánkban leleplezünk!

Bár Tóth Gabi közben felköszöntötte a jelenlegi párját, de Krausz Gábor és Mikes Anna Instagram oldalán óriási a csend van az Ázsia expressz miatt.
Kattints a további képekért!

Sokan megmerik kockáztatni, hogy Tóth Gabi így sokkal gyönyörűbb, mint valaha. Most rajtatok a sor, hogy eldöntsétek, valóban így van-e.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.