Sztárok

Új fejezet nyílik Harry és Meghan fiának életében: sorsfordító dolog fog történni Archie herceggel a közeljövőben

Archie herceg meghatározó év előtt áll, ami ráadásul több szempontból is sok különlegességet tartogat a számára.

Ilyen lesz 2024 Archie számára

Az idei év különleges és monumentális jelentőséggel bír az ifjú királyi herceg, Archie számára. Ebben az évben ünnepli első jelentős mérföldkövét, hiszen betölti az ötödik életévét, így valószínűleg még többet láthatjuk majd nyilvános szereplések során a szüleivel, akik egyébként csak szórványosan osztanak meg bármit is családi életükkel kapcsolatban. A legnagyobb bepillantást akkor engedtek a privát szférájukba, mikor megjelentették közös dokumentumsorozatukat, megnyitva a kamerák előtt Montecito otthonukat Kaliforniában – most viszont, hogy elsőszülött gyermekük az ötödik születésnapja küszöbén van, számíthatunk a kisfiú felbukkanására egy-egy eseményen, melyen a sussexi hercegi pár is a meghívottak listáján szerepel. Ám ez még nem minden: a kis herceggel más kulcsfontosságú dolog is fog történni a közeljövőben; részletek a galériában!

Ellentétben az Egyesült Királyságban élő gyerekekkel, akik negyedik születésnapjuk után kezdik meg tanulmányaikat, Amerikában öt-hat éves kortól ülnek először padba az általános iskolába, ami alól a kis herceg sem kivétel – ám az, hogy pontosan melyik intézménybe fog járni, továbbra is titok.
Kattints a további képekért!

Archie herceg egykori dadája, Lorren Khumalo elmesélte, meglepő volt számára a sussexi házaspárral való első találkozás, és azt is elárulta, miért.

Leadfotó: Toby Melville/Pool/Samir Hussein/WireImage/Getty Images

Forrás: Mirror

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.