Sztárok

Rúzsa Magdi a szülőségről vallott: „Attól, hogy gyermekeim lettek, nem váltam azonnal anyává”

A boldog szülőség elérése, a harmonikus gyerekfejlődés elősegítése és az ezekkel összefüggő bizonytalanságok, kételyek, aranyszabályok egyaránt szóba kerülnek abban az új, 10 részes, a Fisher-Price jóvoltából megszületett videósorozatban, amely a hármasikreket nevelő Rúzsa Magdival készült kisgyermekes szülőknek. Ebben az énekesnő őszintén mesél saját anyai élményeiről és beszélgetőpartnerével, Dr. Sipos Lilla pszichológussal együtt valós, életből vett példák bemutatásával adnak kapaszkodókat az apák és anyák számára, hogy szorongások, félelmek nélkül oldják meg a különböző szülői feladataikat.

Megosztotta őszintén a gondolatait

A beszélgetés azokat a fontosabb témaköröket érinti, amelyek folyamatosan feladják a leckét a kezdő szülőknek. Közéjük tartoznak az altatással, az evéssel, a babák fejlesztésével, a büntetéssel és jutalmazással; az anyai ösztönökkel; a szeretet és a bizalom kifejezésével; a dackorszak kezelésével; a neveléssel; a szabályok betartásával és a játékkal összefüggő kihívások. A Dr. Sipos Lillával folytatott őszinte párbeszéd során Rúzsa Magdi felidézi a hármasikrei mellett szerzett saját tapasztalatait, felismeréseit. Köztük azt, ahogyan eljutott ahhoz az altatási módszerhez, amelynek alkalmazásával ma már mindenki nyugodtan átaludja az éjszakákat náluk. Hasonlóképp elmondja, hogyan lehet megszerettetni a kicsikkel az étkezéseket, illetve azt, hogy ő miért teszi le a voksát a, mondókákat mondó, énekhangot adó kreatív játékok mellett, amelyek szerinte örömöt, sikert egyaránt okoznak a csöppségeknek. Részletek a galériában!

„Nem erőltettek ma már dolgokat, hanem hagyom a gyerekeimet olyannak lenni, amilyennek. De ehhez nekem is meg kellett érnem. A szülővé válás egy hosszú folyamat, ami éppen csak elkezdődött, amikor megszülettek a babáim. Anyaként mindennap tanulok valamit, jutok újabb felismerésekre és haladok előre a nevelésükkel, ügyelve arra, hogy ne hasonlítgassam össze a gyerekeimet másokéval.” - mondta Rúzsa Magdi beszélgetőpartnerének Dr. Sipos Lillának, aki megerősítette őt abban, hogy mindenkinek megvan a maga fejlődési ritmusa.
Kattints a további képekért!

A nagy népszerűségnek örvendő bejegyzés apropója, hogy a neves zenei előadó 13 éve alkot egy párt gyermekei édesapjával.

Leadfotó: YouTube/ Magdolna Rúzsa

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.