Sztárok

Károly olyat tett Meghanért, amit előtte soha senkiért: a hercegné nem épp úgy reagált a kedves gesztusra, ahogyan a király várta

Az uralkodó egy szívbemarkoló gesztussal kedveskedett Meghan Markle-nek, aki azonban két szóval letudta Károly megható felajánlását.

Nem utasította vissza, de a király nem is erre a válaszra számított

Azt mindenki tudja, hogy a sussexi hercegi pár jó ideje nem ápol jó viszonyt a palotával, azzal azonban csak kevesen vannak tisztában, hogy a királyi családban korábban volt egy ember, aki teljes mellszélességgel kiállt Meghanért, sőt mi több, sokakkal ellentétben még kedvelte is Harry választottját, akivel közeli viszonyt ápolt. Ez a személy nem más volt, mint Károly, aki Harry és Meghan kapcsolatának eleje óta elfogadta a hercegnét, egészen addig, amíg a pár meg nem szakított minden kapcsolatot a famíliába, és el nem költözött Kaliforniába. Károly nem számított arra, amit végül fia és menye tett a királyi családdal: a sussexiek minden szennyest aljas módon kiteregettek, holott az uralkodó Meghan és Harry esküvőjét is próbálta a lehető legtökéletesebbé és legteljesebbé varázsolni. Még egy kedves gesztusa is volt Meghan felé: egy olyan felajánlás, amire korábban még sosem volt példa, és amit Harry kedvese két szóval rendezett le. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Ahogyan a Mirror is írja, Harry és Meghan mesebeli esküvőjére 2018 májusában került sor: a sussexiek a Szent György-kápolnában fogadtak egymásnak örök hűséget egy pompás szertartás keretein belül, a nagy nap előkészületei azonban meglehetősen feszülten zajlottak.
Kattints a további képekért!

Archie herceg meghatározó év előtt áll, ami ráadásul több szempontból is sok különlegességet tartogat a számára.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.