Sztárok

Fortyognak az indulatok Meghanban: az egykori színésznő bocsánatkérést vár Katalin hercegnétől

Meghan Markle úgy érzi, nincs visszaút ő és Katalin hercegné számára, a feszült viszony miatt pedig elsősorban sógornőjét hibáztatja.

Nem lát már visszautat

Noha szinte olyan, mintha meg sem történt volna, bizony volt idő, mikor Meghan Markle és Katalin hercegné közel álltak egymáshoz, legalábbis sokan hittek abban – talán még ők maguk is –, hogy ha lassan, de biztosan akár még barátnői viszony is kialakulhat köztük. Nos, mint tudjuk, ez korántsem így lett, sőt: miután a sussexiek 2020-ban kiléptek a monarchiából és lemondtak királyi kötelezettségeikről, sorra rukkoltak elő vitatott megjegyzésekkel, vádakkal, továbbá sérelmekkel – onnantól fogva pedig senki számára nem volt kérdés, hogy ez a hajó elúszott. Tom Quinn királyi szakértő szerint az a mondás, hogy az idő minden sebet begyógyít hercegnék esetében sajnos nem állja meg a helyét, ugyanis a Briliáns elmék egykori sztárja még mindig érez magában egy nagy tüskét a leendő királynéval kapcsolatban; galériánkban eláruljuk, mi miatt haragszik még mindig Harry herceg felesége!

Ma már mindenki számára világos, hogy Meghan és Katalin hallani sem akarnak egymásról, ráadásul a Wales hercegnéjének kisebb gondja is nagyobb annál, mint hogy az elhidegült sussexiekkel foglalkozzon, hiszen jelenleg a preventív kemoterápiás kezelésére összpontosít.
Kattints a további képekért!

Harry herceg a jövő hónapban az Egyesült Királyságba utazik egy különleges esemény alkalmából, Meghan Markle, Archie és Lilibet azonban valószínűleg nem tartanak majd vele, aminek állítólag egy oka van.

Leadfotó: Astrida Valigorsky/Getty Images

Forrás: Mirror

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.