Ennyit keres G.w.M egy fellépéssel, most mindenről kitálalt Kulcsár Edina férje

Sokan szokták kérdezni, hogy G.w.M miből tudja fenntartani azt a luxust, amiből a családja el. Annyi biztos, hogy nincsen könnyű dolga.

G.w.M és Kulcsár Edina kapcsolatáról folyamatosan érkeznek a pletykák

A rapper és Kulcsár Edina első közös gyermeke tavaly született meg. A páros egy kislányt üdvözölhetett a friss családtagok között, akit Amarának neveztek el.

A nagy család alapból adott, mivel Kulcsár Edinának is két gyereke van az előző házasságából, ugyanúgy, mint G.w.M-nek. Ugyebár kiderült, hogy a rapper felesége ismét állapotos, szóval várják a következő babát, aki kisfiú lesz.

G.w.M nem igazán szeret megnyílni a rajongók előtt, de most ő lesz a Beköltözve Hajdú Péterhez vendége. A galériánkban megmutatjuk, hogy mennyit keres egy fellépésével!

Rossz környékről jött és tényleg a semmiből kellett felépítenie magát Varga Márknak, akit mindenki már csak G.w.M néven ismer.
Kattints a további képekért!

Szomorú hírt lehetett kiszúrni az Instagramon. Valószínűleg Kulcsár Edina sem sejtette, hogy így lesz.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Bebizonyosodott, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát semmi sem tudja megrendíteni. Valóban szerencsések lehetnek, hogy egymásra találtak.
Fashion&Beauty
Azt gondolnánk, hogy a magas nőknek nem jelent kihívást a mindennapi öltözködés, mert modell alkatuknak köszönhetően szinte bármit felvesznek, az divatosan áll nekik. Pedig ez nem így van, az egyik...
Lifestyle
A Mérleget ma hatalmas csalódás éri. Napi horoszkóp!