Drámai vallomást tett Hosszú Katinka, a rajongókat is meglepte ezzel

Hosszú Katinka teljesen elkezdett átalakulni, amióta anya lett. Mindenképpen az a célja, hogy még ott legyen Párizsban az olimpián.

Anno futószalagon szállította az érmeket, de ez mára megváltozott

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő élete egyik legnagyobb változását éli meg, miután anya lett. Magyarország Iron Ladyje most egy új szerepkör kihívásaival néz szembe, de ahogyan mindenki ismeri, nála nincsen akadály.

A sportolók között gyakori, hogy a gyermekvállalás után az édesanyák még erősebbek és elszántabbak lehetnek, ami Hosszú Katinka esetében is így tűnik.

Azonban Hosszú Katinka is tudja, hogy sok minden másképp alakul körülötte. A galériánkban megmutatjuk a drámai nyilatkozatát!

A mindennapokban Hosszú Katinka igyekszik egyensúlyt teremteni az edzések, a versenyek és az anyaság követelményei között.
Kattints a további képekért!

Hosszú Katinka igazi nagycsaládot akar, és úgy néz ki, hamarosan tényleg ezt akarja első helyre tenni.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.
Lifestyle
Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!