Sztárok

Rezeg a léc Katalin alatt: romokban a hercegné lelki egészsége, rosszabb a helyzet, mint gondoltuk

Bár Katalin erős nő, és a palota hírei alapján remekül viseli hasi műtétje után a lábadozás időszakát, olykor nála is eltörik a mécses, hiszen ő is csak ember, akinek bizony néha szüksége van legjobb barátnőire a nehéz időkben, mint most.

Mi lenne vele nélkülük?

Hetek óta lázban tartja a világot, hogy vajon hogy érzi magát Katalin hercegné, akin a palota közleménye szerint egy előre tervezett hasi műtétet hajtottak végre. A királyi család azonban ennél többet nem árult el Vilmos nejének állapotáról, sem pedig arról, hogy miért volt szükség a beavatkozásra, így a világ azóta is csak találgat, sokan pedig teóriákat gyártanak azt illetően, hogy mi lehet a hercegnével, aki húsvétig biztos, hogy nem látja el hivatalos kötelességeit, és nem is mutatkozik majd a nyilvánosság előtt. Ám ahogy a Mirror is írja, annyit biztosan tudni, hogy Katalin jelenleg otthon lábadozik: Vilmos, a gyerekek dadája, valamint édesanyja, édesapja és testvérei vannak a műtétből felépülő hercegné segítségére, ám van még rajtuk kívül Katalinnak négy olyan barátnője, akikre bármikor számíthat, és akik rengeteget segítenek abban, hogy Vilmos szerelme lelkileg is rendben legyen. Ha ugyanis lehet hinni a híreszteléseknek, a hercegné maga alatt van mostanság, és jókedve is egy ideje már a múlté – galériánkban eláruljuk, kik azok a barátok, akikre Katalin támaszkodik az operáció után, és azt is megtudhatod, hogyan és mikkel segítik pontosan a hercegnét közeli ismerősei!

Katalinban a szakértők szerint tartani kell a műtétje óta a lelket, ami nem is csoda, hiszen beavatkozása állítólag elég komoly volt, és az sem tesz jót a hercegnének, hogy a lábadozás időszaka alatt nem mehet kénye-kedve szerint sehová. Eddig millió teendője és megjelenése volt, most azonban Katalin nem tud mit kezdeni magával és töménytelen mennyiségű szabadidejével, ami frusztrálja a közkedvelt hercegnét.
Kattints a további képekért!

A három nő nem sok dologban hasonlít, kevés bennük a közös, ám van egy bizonyos, kulcsfontosságú tényező, amelyben mégis úgy tűnik, hogy egyezik az ízlésük.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Medici Katalint a 16. század egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női alakjának tartják, aki rajongott a parfümökért.
Lifestyle
Szajki-Vörös Adél az Anya jól van (?) konferencia egyik szervezője, akinek szívügye, hogy figyelmet fordítson a jelenkori nőtársadalom egyik legjelentősebb problémájára, az anyai kiégésre. Az...
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.